Antena Meniu Search
x

Video O insulă nelocuită de lângă Mykonos este scoasă la vânzare. Micul Paradis are peșteri cu ape turcoaz

O insulă nelocuită din Marea Egee este scoasă la vânzare. Tragonisi, aflată foarte aproape de Mykonos, se întinde pe aproape 250 de hectare. În timpul verii, mulţi turişti aleg să meargă cu bărcile pentru a admira peşterile şi pentru a înota acolo. Insula are şi o bisericuţă construită pe stânci. Micul Rai este vândut cu 50 de milioane de euro.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 08:39

Vezi și

Potrivit anunțului publicat de agenția imobiliară ZL Development Mykonos Golden Luxury și preluat de Greek Reporter, Tragonisi sau Dragonisi, care se întinde pe 250 de hectare, se vinde fie în întregime, fie pe parcele.

Insula nu are verdeață, ci doar pietre abrupte, ascuțite și pietriș alunecos. Vara, ambarcațiunile turistice fac excursii acolo, deoarece are peșteri cu ape turcoaz, ideale pentru înot și scufundări.

Insule de vânzare în Grecia

Mai multe insule din Grecia sunt scoase la vânzare pe lângă Tragonisi. O insulă din Marea Ionică care a fost scoasă la vânzare la o licitație în 2022 cu un preț de pornire de 3,8 milioane de euro (4,3 milioane de dolari) nu a găsit cumpărători până în prezent.

Insula Makri din complexul Echinades este un paradis izolat în largul coastei Aitoloakarnania. Șase dintre insulele Echinade, inclusiv Oxeia cea mai mare, sunt deținute de șeicul Hamad bin Khalifa al-Thani, emirul Qatarului, care le-a achiziționat în 2013 pentru suma estimată de 10 milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » O insulă nelocuită de lângă Mykonos este scoasă la vânzare. Micul Paradis are peșteri cu ape turcoaz