Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O lume întreagă îl plânge pe Alain Delon. Mesajul emoționant transmis de Sophia Loren după moartea legendarului actor

O lume întreagă îl plânge pe Alain Delon. Legenda cinematografiei va fi înmormântat la mijlocul acestei săptămâni pe proprietatea sa de la Douchy, alături de cânii săi. Ceremonia va fi una privată, aşa cum superstarul francez şi-a dorit. Tot după dorinţa lui, nu va avea parte de un omagiu naţional. Între timp, mesaje de codoleanţe continuă să vină din întreaga lume, de la vedete şi prieteni de-o viaţă. 

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 20:26

La Douchy, în faţa conacului, e plin de buchete de flori şi lumânări. În ultimele ore, mesajele în memoria actorului au inundat reţelele de socializare.

"Vorbim de o personalitate magnetică, vorbim de un om care a lucrat cu regizori mari de tot Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, cu mulţi, mulţi regizori importanţi. A avut grijă de imaginea lui de fiecare dată. De asta mă întristează foarte tare că există televiziuni care arată şi imagini cu el recente", a declarat Tudor Giurgiu, regizor. 

O lume întreagă îl plânge pe Alain Delon

Vezi și

Pe pagina de Instagram, fiul actorului Jean-Paul Belmondo a publicat o fotografie în care tatăl lui apare alături de Alain Delon, însoţită de un mesaj pentru actor: "Alain, într-o zi mi-aţi spus că vă e dor de tatăl meu, acum dumneavoastră o să ne lipsiţi enorm". "Balul s-a sfârşit. Tancredi a plecat să danseze cu stelele. Pentru totdeauna, a ta Angelica", a scris şi actriţa italiană Claudia CardinaleCeline Dion i-a adus şi ea un omagiu prietenului ei de-o viaţă, pe pagina de Instagram.

Pe acelaşi subiect

"Te voi iubi mereu. La revedere, Alain" - Este mesajul scurt, dar emoționant, pe care Sophia Loren l-a trimis presei italienie. Într-o scrisoare scrisă de mână şi publicată pe reţelele de socializare şi Brigitte Bardot şi-a luat la revedere de la prietenul, iubitul şi colegul ei: "Îmi pierd un prieten, un alter ego, un complice. Am împărtășit aceleași valori, aceleași dezamăgiri, aceeași dragoste pentru animale".

Cele mai multe fotografii şi amintiri erau cu Romy Schneider

De altfel, de-a lungul vieţii, Alain Delon a recunoscut că succesul său se datorează în mare parte femeilor. Sex simbolul anilor 60/80 a iubit cu pasiune. În conacul său, legendarul actor avea un adevărat sanctuar. Cele mai multe fotografii şi amintiri erau cu Romy Schneider, marea lui iubire.

Actorul şi-a făcut pregătirile de înmormântare încă din timpul vieţii. Nu a vrut omagiu naţional, ci o ceremonie privată în mica capelă de pe domeniul său. Ultima sa dorinţă a fost să se odihneasc alături de cei peste 35 de câini.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » O lume întreagă îl plânge pe Alain Delon. Mesajul emoționant transmis de Sophia Loren după moartea legendarului actor