Antena Meniu Search
x

O mamă de 38 de ani a mituit un băieţel de 12 ani cu dulciuri pentru a-l abuza, pe un câmp, lângă şcoală, în Anglia

Mamă a trei copii, arestată după ce a mituit un băieţel de 12 ani cu dulciuri, chipsuri şi suc pentru a-l abuza sexual pe un câmp, în apropiere de şcoală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.03.2021, 15:56

Incidentul a avut loc în apropiere de şcoală
O mamă de 38 de ani a mituit un băieţel de 12 ani cu dulciuri pentru a-l abuza - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deborah Yates, în vârstă de 38 de ani, a încurajat victima să nu meargă la şcoală ci să se întâlnească cu ea pe un câmp din apropiere, unde avea să profite de inocenţa sa.

În faţa instanţei, băiatul a povestit întreaga scenă. Abuzul ar fi început când ea l-a sărutat şi îmbrăţişat pe băiat, iar apoi şi-a coborât mâinile pe pantalonii săi.

Un profesor i-a găsit ceva vreme mai târziu întinşi printre tufişuri, potrivit The Scottish Sun. Deborah a fost condamnată pentru trei acuzaţii de agresiune sexuală a unui copil cu vârsta sub 13 ani, două acuzaţii de instigare a minorilor sub13 ani la activităţi sexuale și o acuzare de răpire a copilului. Yates, din Woodville, Derbyshire, a fost arestată preventiv pentru faptele sale.

Procurorul: „L-a păcălit având grijă de el şi l-a abuzat"

Judecătorul Robert Egbuna a amânat sentința până pe 19 aprilie, astfel încât să poată citi o declarație actualizată a victimei în urma agresiunii.

Procurorul Andrew Vout a declarat în fața instanței că infracțiunile au avut loc în urmă cu trei ani, când Yates și băiatul locuiau în Derby.

„L-a păcălit având grijă de el şi l-a abuzat. Ea spune că nu a existat deloc contact sexual. Minte. L-a rugat să nu meargă la școală și l-a încurajat să se întâlnească cu ea, recompensându-l cu dulciuri și băuturi. Aveau să se întâlnească pe un câmp de lângă şcoală, făcându-l să o sărute şi să o atingă. Își cobora mâinile jos pe pantaloni și îl atingea (sexual). L-a rugat să facă același lucru pentru bani, dulciuri și chipsuri” a declarat procurorul Andrew Vout.

Organizația caritabilă Derby Safe and Sound l-a sprijinit pe tânăr după ce femeia a fost arestată.

„Vreau în special să-l felicit pe acest tânăr băiat pentru vitejia sa în a dezvălui la ce a fost supus. Era clar de la bun început că fusese păcălit să creadă că era o relație sănătoasă, normală, iar psihologul nostru de asistență specială va avea nevoie să abordeze acest subiect într-un mod atent și empatic. Confuzia lui cu privire la ceea ce s-a întâmplat arată manipularea complexă pe care copiii și tinerii o pot resimţi şi pericolul din comunitățile noastre locale. Acest caz subliniază că exploatarea copiilor poate afecta orice fată sau băiat, indiferent de locul în care trăiesc, de situația familială, de mediul cultural sau social. În mod similar, făptașii pot fi bărbați sau femei, pot opera individual sau în grup și provin din toate categoriile de vârstă” a declarat CEO-ul organizaţiei, Tracy Harrison.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mamă de 38 de ani a mituit un băieţel de 12 ani cu dulciuri pentru a-l abuza, pe un câmp, lângă şcoală, în Anglia