Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă din Marea Britanie a ajuns "lefteră" după ce fetiţa sa i-a tăiat bancnotele din portofel pentru a lipi feţe noi păpuşilor

Imaginaţia copiilor nu cunoaşte limite. Este şi cazul unei fetiţe din Marea Britanie, care a decis să decupeze chipul reginei de pe bancnotele din portofelul mamei, pentru a face feţe noi păpuşilor sale.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.08.2021, 22:37

Într-un moment de neatenţie al Victoriei Ingham, fetiţa a luat banii din portofel şi a început să decupeze chipul Reginei pe care ulterior l-a lipit peste cel al păpuşilor, transmite Today. Femeia a povestit pe Facebook întreaga întâmplare, imediat după descoperirea pe care a făcut-o în momentul în care a intrat în camera celei mici.

 „Nu știu dacă să râd sau să plâng, tot ce știu este că acum sunt lefteră, așa că accept donații”, a scris Victoria pe Facebook. Dincolo de privirea împietrită a mamei sale, micuţa a continuat momentul de umor, apostrofându-şi mama că nu a avut suficiente bancnote în portofel pentru a putea face feţe noi tuturor păpuşilor sale. "Am trei păpuşi, mamă, dar ai avut doar două bancnote", au fost cuvintele celei mici.

A distrus bancnotele pentru a avea păpuşi noi

Comentariile amuzate ale altor utilizatori nu au întârziat să apară, mulţi dintre ei fiind de-a dreptul amuzaţi de situaţie. „Banca dumneavoastră ar putea avea milă de voi, dacă adunați toate bancnotele și le duceţi pentru a le înlocui”, a comentat un utilizator. Alţii nu au luat-o ca pe un moment amuzant şi i-au sugerat mamei să o pedepsească pe cea mică pentru această faptă.

După ce a citit postarea, unul dintre prietenii Victoriei a pregătit, de asemenea, o strângere de fonduri online pentru a „compensa” tânăra mamă, colectând în final 125 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » O mamă din Marea Britanie a ajuns "lefteră" după ce fetiţa sa i-a tăiat bancnotele din portofel pentru a lipi feţe noi păpuşilor