Antena Meniu Search
x

Video O mamă din Statele Unite şi-a învăţat copilul de 5 ani tehnici de supravieţuire în şcoală, în caz de atac armat. Gestul a împărţit societatea în două

O mamă din Statele Unite a dat naştere unui val de reacţii pro şi contra după ce şi-a învăţat copilul de cinci ani tehnici de supravieţuire în caz de atac armat în şcoli. Ea a postat discuţiile cu fiul ei online, iar inregistrarea a strâns rapid aproape 8 milioane de vizualizări.

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 21:01

Vezi și

Pregătirile pentru şcoală arată diferit pentru o familie din Oklahoma. După ce băiatul ei a văzut ştiri recente despre atacurile armate din licee, mama şi-a dat seama că fiul ei nu e deloc pregătit în caz că se va înfrunta cu un astfel de eveniment. "El având doar cinci ani se gândea că la nevoie se va lupta cu atacatorul ca la karate şi a trebuit să îi explic că lucrurile nu stau chiar aşa şi totul e mult mai serios de atât", a declarat Cassie Walton, mamă şi influencer TikTok.

Clipul publicat pe TikTok, care a adunat aproape 8 milioane de vizualizări, este doar a doua repetiţie a tehnicilor de supravieţuire. Deşi copilul a înţeles acum tot ceea ce are de făcut, mama a vrut să se asigure că acesta va fi în siguranţă şi i-a cumpărat un ghiozdan prevăzut cu protecţie anti-glonţ. "Mi-aş dori ca aşa ceva să nu fie necesar şi să avem o soluţie mai bună", a declarat Cassie Walton, mamă şi influencer TikTok.

Femeia a primit laude dar şi critici în mediul online pentru gestul ei. În fiecare an aproape, în SUA au loc atacuri armate în unităţi de învăţământ. În luna mai, un bărbat a ucis 19 elevi şi 2 profesori după ce a deschis focul într-o şcoală primară din oraşul Uvalde din Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O mamă din Statele Unite şi-a învăţat copilul de 5 ani tehnici de supravieţuire în şcoală, în caz de atac armat. Gestul a împărţit societatea în două