Antena Meniu Search
x

O mamă s-a luptat cu mâinile goale cu o pumă, ca să-și salveze fiul de cinci ani, în California

O pumă care a atacat un băiețel de 5 ani, în sudul Californiei, a fost împușcată și ucisă de forțele de ordine. Animalul sălbatic l-a smuls pe băiețelul care se juca pe lângă casă și l-a târât aproximativ 40 de metri pe gazonul din fața locuinței. Copilul a fost salvat din colții pumei de mamă, care s-a luptat cu mâinile goale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.08.2021, 18:32

Pumă care își urmărește prada în iarbă înaltă
O mamă s-a luptat cu mâinile goale cu o pumă, ca să-și salveze fiul de cinci ani, în California - Profimedia Images

Incidentul s-a petrecut în Calabasas, iar băiețelul a suferit răni grave la cap și torace, dar este în stare stabilă într-un spital din Los Angeles.

”Adevăratul erou al poveștii este mama băiatului, pentru că ea clar i-a salvat viața”, a declarat căpitanul Patrick Foy de la departamentul californian pentru faună. „A fugit din casă și a început să lovească puma cu mâinile goale și l-a scos din ghearele ei”, a spus el, potrivit The Guardian.

Părinții l-au dus imediat pe copil la spital, unde oamenii legii au fost anunțați despre atac și au trimis la fața locului un ofițer.

Puma încă dădea târcoale locuinței, așa că a fost ucisă

Pe acelaşi subiect

Ajuns la casa unde a avut loc incidentul, acesta a descoperit animalul ascuns în tufișuri.

”Din cauza comportamentului și apropierii de locul atacului, acesta a considerat că probabil era puma implicată și, pentru a proteja populația, a fost împușcată și ucisă pe loc”, a spus departamentul într-un comunicat de presă.

Analizele AND ulterioare au arătat că puma era cea responsabilă de atacarea copilului, potrivit sursei citate.

Un alt leu de munte observat în zonă a fost tranchilizat și eliberat în sălbăticie după ce a fost testat pentru a confirma că nu a fost implicat în atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mamă s-a luptat cu mâinile goale cu o pumă, ca să-și salveze fiul de cinci ani, în California