Antena Meniu Search
x

Foto O mamă și-a luat viața la câteva ore după ce s-a filmat râzând cu cei doi copii mici în grădină, în Anglia: ”Avea toți oamenii din lume în jurul ei”

O mamă a doi copii a fost găsită moartă în casă la câteva ore după ce s-a filmat râzând și jucându-se în grădină cu cei doi copii ai ei de unu și doi ani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.05.2021, 15:55

Jade Roberts își ține în brațe cei doi copii mici
Jade Roberts și-a luat viața la câteva ore după ce s-a filmat fericită cu cei doi copii mici în grădină - Facebook

Jade Roberts, în vârstă de 27 de ani, din Marea Britanie, a trimis un videoclip cu cei doi băieți ai ei, în vârstă de unu și doi ani, verișoarei sale înainte de a fi descoperită moartă în casă.

Familia nu se aștepta ca tânăra mămică să se sinucidă

Suferea de anxietate, dar familia ei nu a știut niciodată cât de gravă era problema, relatează Liverpool Echo.

Vărul ei, Karl Thomas, în vârstă de 33 de ani, a descris-o drept o mamă incredibilă care ar fi făcut ”orice pentru oricine” pentru că avea „o inimă de aur”.

Pe acelaşi subiect

„Avea toți oamenii din lume în jurul ei, însă ne-a arătat că poți fi încojurat de toți și totuși să te simți singur. Este atât de important ca oamenii să vorbească despre ceea ce simt și să nu se mai închidă în interior”, a mai spus el.

Rudele lui Jade cer acum ajutor financiar pentru copiii ei

O pagină GoFundMe a fost acum creată pentru a strânge bani pentru cei doi fii ai lui Jade, dar și pentru a-i încuraja pe alții să nu mai sufere în tăcere, așa cum a făcut-o tânăra mămică.

”Știm cu toții că sănătatea mintală devine din ce în ce mai frecventă în viața de zi cu zi, nu este nimic rușinos că ne afectează zilnic pe majoritatea dintre noi.

Această pagină este pentru a strânge bani pentru un suflet frumos care s-a luptat atât de tare cu propria durere și sănătate mintală până când nu a mai putut suporta.

Băieții ei frumoși sunt 2 bucăți mici de jad pe care toată lumea le va prețui, dar, din păcate, nu o mai au pe frumoasa lor mămică.

Orice fonduri care vor fi strânse pentru băieți vor fi puse deoparte pentru ei, ori vor fi folosite pentru mici bucurii sau vacanțe care să le readucă zâmbetul pe buze”, este mesajul postat pe pagina GoFundMe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O mamă și-a luat viața la câteva ore după ce s-a filmat râzând cu cei doi copii mici în grădină, în Anglia: ”Avea toți oamenii din lume în jurul ei”