Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băieţel şi-a salvat mama, sunând la numărul de urgență scris pe o maşinuţă, în UK. Femeia a leşinat după o criză

Un băiat de patru ani și-a folosit maşinuţa de poliție de jucărie pentru a forma numărul de urgență atunci când mama sa s-a prăbușit la pământ. Incidentul care a înduioşat inimile oamenilor a avut loc în Marea Britanie.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.05.2021, 10:22

  • Un băieţel şi-a salvat mama, sunând la numărul de urgență scris pe o maşinuţă, în UK
  • Femeia se prăbuşise la pământ după o criză

Charlotte Khan a spus că fiul ei, Essa, care are probleme de vorbire, a folosit telefonul pentru a cere ajutor de urgenţă și le-a spus operatorilor: ''Mamă a căzut. Mamă ajută''. Doamna Khan a declarat că ''nu poate fi mai mândră'' de copilul ei, care a şi reuşit să le strecoare cheile ofițerilor prin cutia poștală.

Poliția din Nottinghamshire i-a mulțumit băiatului pentru ''vitejie și gândire rapidă''.

Doamna Khan, care face crize non-epileptice, a spus că și-a pierdut conştienţa sâmbătă la prânz, când soțul ei era plecat la muncă. "M-am lovit cu capul de acvariu. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că trei sau patru polițiști m-au trezit și mi-au spus ce s-a întâmplat".

Copilul a sunat la numărul de urgență scris pe o maşinuţă

Pe acelaşi subiect

Oficialii i-au spus că Essa i-a sunat și le-a arătat mașina la sosire. ''Știe să-mi folosească telefonul'', a spus ea. Femeia a adăugat că Essa i-a arătat cum a făcut apelul şi cum a trecut de parolă, folosind funcția de apel de urgență, potrivit BBC

Ea a afirmat: "Apelul a durat 17 minute. El purta o conversație, dar erau doar anumite cuvinte pe care le puteau spune, iar cuvintele principale erau ''Mama a căzut în jos''.  Poliția a urmărit apelul și ofițerii au fost trimiși la adresă cu prioritate.

"[Ofițerii] mi-au spus că au crezut că vor trebui să spargă ușa, dar a pus cheile prin cutia poștală. Pur și simplu a știut. Chiar și când băteau la uşă, a verificat fereastra pentru a se asigura că sunt ei înainte de a da cheile", a spus doamna Khan.

În urma poliției au ajuns și echipele de paramedici, care i-au dat primul ajutor. Ea a adăugat: ''Chiar și eu sunt fascinată de ceea ce a făcut el. Pur și simplu nu-mi vine să cred. Nu m-am gândit niciodată că copilul meu de patru ani va trebui să sune la 999. Nu știu în ce situație aș fi dacă nu le-ar fi chemat."

Poliția din Nottinghamshire a declarat că ofițerii intenționează să se întoarcă acasă la Essa pentru a-i mulțumi pentru ceea ce a făcut. ''În mod clar, nu am fi fost capabili să facem nimic fără curajul și gândirea rapidă a lui Essa. Așadar, în numele tuturor celor de la poliția din Nottinghamshire, aș dori să-i mulțumesc enorm'', a declarat un reprezentant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un băieţel şi-a salvat mama, sunând la numărul de urgență scris pe o maşinuţă, în UK. Femeia a leşinat după o criză