Antena Meniu Search
x

O mămică care a confundat leucemia cu o durere de cap s-a stins din viaţă fulgerător, în UK

O mămică, în vârstă de 36 ani, a murit la câteva zile după ce s-a plâns de o durere de cap foarte puternică. Mergând la un control de rutină, femeia avea să descopere că de fapt simpla migrenă ascundea o boală necruţătoare: leucemie. Tragedia a fost cu atât mai mare, în condiţiile în care fiul ei se stinsese din viaţă, după o reacție alergică, anul trecut.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 17:42

O mămică, care a confundat leucemia cu o durere de cap, s-a stins din viaţă fulgerător, în UK
O mămică, care a confundat leucemia cu o durere de cap, s-a stins din viaţă fulgerător, în UK - Profimedia Images

Kim, o mămică din UK, a murit tragic la doar câteva zile după ce împlinise 36 de ani. Totul a pornit de la o simplă durere de cap. Crezând că nu este nimic grav, femeia a decis să meargă la doctor. Medicii i-au pus însă un diagnostic la care nu se aştepta. Mămica suferise o sângerare la nivelul creierului, cauzată de leucemie. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, potrivit Mirror

Starea mamei s-a înrăutăţit rapid, iar soţul susţine că nu au existat alte simptome care ar fi putut să dea de înţeles că femeia ar fi grav bolnavă. ''În afară de durerea de cap care s-a produs cu doar câteva zile înainte de moartea ei, nu existau alte semne ale faptului că Kim ar fi avut leucemie. Nu știam nimic despre asta, nici semne, nici nimic. A intrat în spital cu o durere de cap. Când a fost în ambulanță, a avut două crize și i-au făcut câteva investigaţii și au aflat că are o sângerare masivă pe creier’'', a declarat Chris, soţul acesteia.

Familia mai fusese lovită şi de o altă tragedie: moartea fiului

Familia mai fusese lovită de o altă tragedie, după ce anul trecut Nick, fiul în vârstă de 16 ani, a murit după ce a mâncat un kebab și a suferit o reacție alergică severă. El cumpăra regulat mâncare din respectivul loc, fără să aibă în trecut alte probleme de sănătate. În urmă a rămas un tată devastat de pierderea celor dragi în decursul a mai puţin de un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O mămică care a confundat leucemia cu o durere de cap s-a stins din viaţă fulgerător, în UK