Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O mămică care a învins cancerul a murit din cauza unui atac de cord, la 48 de ani, în UK: ''Trăia pentru familia ei''

O asistentă medicală în vârstă de 48 de ani, care a reuşit să învingă cancerul, a murit tragic în urma unui atac de cord, doi ani mai târziu.

de Andreea Anghel

la 30.05.2021 , 11:20

O mămică care a învins cancerul a murit din cauza unui atac de cord la 48 de ani, în UK
O mămică care a învins cancerul a murit din cauza unui atac de cord la 48 de ani, în UK - GoFundMe

Wendie Wheeler, din Lancashire, UK, a suferit un stop cardiac pe 14 mai. Becky Payne, o prietenă dragă și vecină cu Wendie, a declarat: "A fost un adevărat șoc. Nu ne-am fi așteptat niciodată să i se întâmple asta. Nu au existat semne sau simptome sau altceva, pur și simplu s-a întâmplat''.

Descrisă ca o femeie amuzantă și generoasă de către prieteni și familie, Wendie o lasă în urmă pe fiica iubitoare, Melissa Wheeler, dar și pe nepotul Arnie. Deși Wendie se aștepta ca boala să recidiveze într-o zi, ea era pregătită pentru o altă luptă, însă infarctul apărut brusc nu a fost ceva la care cei dragi să se aştepte. 

''Luptase o dată, avea să lupte din nou. Știa că nu este o viață ușoară, dar prețuia ceea ce avea în față. Era o persoană bună, fantastică, genială. Ar fi dat oricui orice, ar fi dat şi ultimul ei bănuț. M-a făcut mereu să râd și să zâmbesc, mereu''.

Articolul continuă după reclamă

O mămică dedicată trup şi suflet familiei

Pe acelaşi subiect

Deși a lucrat inițial ca îngrijitoare, Wendie s-a recalificat ulterior și a devenit asistentă medicală. Mămica a fost dedicată familiei sale și îi plăcea să petreacă timp cu numeroşii ei nepoţi.  De asemenea, avea o relație puternică și specială cu fiica ei Melissa, care i-a făcut cadou chiar şi un prim nepot. 

Wendie s-a căsătorit cu dragostea vieții sale în 2017 și cuplul a petrecut patru ani fericiți împreună. Becky a spus: ''Au fost cel mai frumos cuplu pe care ai putea spera să-l cunoști, a fost un privilegiu să petreci timp cu ei. Wendie trăia pentru familia ei, era cu siguranță o persoană orientată spre familie, își iubea fiica. Legătura pe care o au, nu am mai văzut așa ceva până acum, este uimitor''.

În martie 2015, Wendie a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Femeia nu a lăsat niciodată boala să o doboare. Inclusiv a ajutat la organizarea nunţii fiicei ei. Pentru a combate cancerul, Wendie a suferit în cele din urmă un transplant de celule stem. Procesul a avut succes. 

Becky, împreună cu mai mulţi oameni din comunitate, s-a gândit să organizeze o strângere de fonduri cu scopul de a ajuta familia, potrivit Mirror

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » O mămică care a învins cancerul a murit din cauza unui atac de cord, la 48 de ani, în UK: ''Trăia pentru familia ei''