Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mașină a intrat cu viteză în terasa unui restaurant din Paris. Un mort şi cel puțin şase persoane sunt rănite grav

O mașină a lovit terasa unui restaurant din Paris. Unii martori vorbesc despre mai multe victime. Polițiștii au izolat zona și îl caută pe șofer, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 21:42

O mașină a intrat cu viteză în terasa unui restaurant din Paris. Cel puțin trei persoane sunt rănite grav - Captura X

UPDATE: O persoană a fost ucisă, iar alte şase persoane au fost rănite, trei grav, potrivit unui prim bilanţ, miercuri seara de o maşină care a răsturnat mai multe persoane pe terasa unui bar situat pe rue Père Lachaise, în arondismentul al XX-lea, la Paris, relatează Le Figaro. Alţi 23 de martori, aflaţi în stare de loc, au fost preluaţi în vederea unor îngrijiri.

O mașină a lovit terasa unui restaurant din arondismentul 20 din Paris, nu departe de cimitirul Père-Lachaise, miercuri, în jurul orei 19.30, a aflat France Télévisions de la o sursă din poliție. Șoferul a fugit, în timp ce pasagerul din autoturism a fost arestat, a mai anunțat sursa citată.

Cel puțin trei persoane sunt în stare de „urgență absolută”. Nu se știe încă dacă este vorba despre un accident sau de un gest intenționat. În Paris securitatea este la un nivel ridicat deoarece în curând în oraș va începe ediția 2024 a Jocurilor Olimpice.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O mașină a intrat cu viteză în terasa unui restaurant din Paris. Un mort şi cel puțin şase persoane sunt rănite grav