O nouă boală cauzată de telefoanele mobile: „WhatsAppita”

Publicat: 27.03.2014, 20:44.

Nu este o glumă. Descoperirea a fost făcută de un medic din spania de la spitalul Universitar din Granada. El spune că afecțiunea este provocată de numărul mare de ore petrecute trimiţând mesaje pe telefonul mobil.

Într-o dimineaţă, la spitalul la care lucrează medicul a venit o pacientă de 34 de ani, însărcinată în 27 de săptămâni. Cu toate că nu făcuse nici un efort, ea se plângea de dureri puternice în ambele încheieturi.

Medicul Ines Fernandez-Guerrero a analizat pacienta și a aflat că tânăra primise multe mesaje pe mobil prin aplicaţia WhatsApp. Pentru că erau felicitări trimise cu ocazia Crăciunului, ea a vrut să răspundă la toate într-o singură zi.

Astfel, ea a stat cu telefonul mobil în mână timp de aproximativ 6 ore, ca să trimită mesaje. În acest timp, şi-a mişcat mereu ambele degete mari, fapt care a provocat acele dureri puternice.

Diagnosticul pus de medic a fost „WhatsAppită”. Femeia a primit analgezice şi doctorul i-a interzis să mai folosească telefonul mobil.

Sursă: descoperă.ro

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.