Antena Meniu Search
x

O pală de vânt a dezvăluit lumii întregi unul dintre cele mai bine păzite secrete de la Casa Albă

Chelia lui Donald Trump. Un jurnalist a filmat momentul în care vântul îi răvăşeşte coafura.

Vezi și

Chelia lui Donald Trump. Un jurnalist a filmat momentul în care vântul îi răvăşeşte coafura. Imaginile s-au rostogolit pe internet şi s-a format o adevărată furtună de glume pe seama celui mai puternic om al planetei.

Postat pe twitter, videoul îl înfăţişează pe Donald Trump în timp ce urcă scările avionului Air Force One. O scenă banală care a prins însă proporţii planetare, după ce o rafală de vânt i-a ciufulit coafura celui mai puternic om al lumii. Pe toată partea din spate a capului, Donald Trump nu are niciun fir de păr. Un adevăr pe care l-a ţinut ascuns atât în campania electorală, dar şi după ce a devenit preşedinte.

Scena a fost observată de un jurnalist american. Postat pe internet, filmuleţul a devenit viral şi a alimentat glume acide. 

Unii americani au vorbit chiar despre "momentul Marilyn al podoabei capilare".  Sau... despre o încercare de evadare a părului. 

În primele 24 de ore de ore de la momentul postării, clipul a fost redistruibuit de 3 milioane de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » O pală de vânt a dezvăluit lumii întregi unul dintre cele mai bine păzite secrete de la Casa Albă