Antena Meniu Search
x

Video O persoană a murit şi mai multe au fost rănite într-un accident de roller-coaster în Suedia

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite duminică într-un accident de roller-coaster produs în parcul de distracţii Grona Lund din capitala Suediei, Stockholm, a informat agenţia de presă TT, citând un purtător de cuvânt al parcului de distracţii, relatează Reuters, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 20:29

Vezi și

Potrivit postului public de televiziune suedez SVT, care citează martori oculari, roller-coaster-ul Jetline a deraiat parţial în timpul unei curse. Poliţia suedeză a anunţat că investighează incidentul. "Evacuăm parcul de distracţii şi am început o anchetă", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Pentru moment nu se ştie cât de grav au fost rănite persoanele implicate în incident, a precizat poliţia. Roller-coaster-ul Jetline, cu un circuit de 30 de metri înălţime, unde viteza poate atinge până la 90 de km/h, este unul dintre principalele puncte de atracţie ale parcului Grona Lund şi transportă mai mult de un milion de vizitatori în fiecare an, precizează parcul de distracţii pe site-ul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » O persoană a murit şi mai multe au fost rănite într-un accident de roller-coaster în Suedia