Antena Meniu Search
x

O româncă din Barcelona îşi refuză pretendenţii pentru că sunt prea săraci

O româncă din Barcelona îşi refuză pretendenţii pentru că sunt prea săraci. Mădălina are 34 de ani, e coafeză şi participă la emisiunea First Date, fiind comparată cu Pamela Anderson.

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 11:02

O româncă din Barcelona îşi refuză pretendenţii pentru că sunt prea săraci. Mădălina are 35 de ani, e coafeză şi participă la emisiunea First Date, fiind comparată cu Pamela Anderson.

Mădălina a fost protagonista ediţiei din această săptămână a emisiunii First Date şi a avut întâlnire cu un tânăr spaniol la un restaurant din Barcelona. A fost a treia oară când românca îşi căuta dragostea în acest show de televiziune şi a treia oară ea a plecat singură acasă, din acelaşi motiv: bărbatul venit la întâlnire e prea sărac, scrie okdiario.es.

Sergio, tânărul venit să o cucerească acum pe Mădălina e antrenor personal de fitness la Madrid, cântă la chitară şi adoră fotbalul. A plăcut-o pe româncă, dar s-a trezit că nu corespunde standardelor impuse de aceasta. "Mie îmi place bărbatul care mă tratează bine şi, mai presus de orice, să plătească mese la restaurante scumpe şi călătorii de lux.", a spus Madie.

Problemele a apărut atunci când a venit momentul să fie plătită consumaţia din restaurant. Sergio a luat nota şi i-a spus Mădălinei: "Sunt 30 de euro, 15 dai tu, 15 eu. E regula mea la prima întâlnire, jumate-jumate." Mădălina a explodat: "Am mâncat în cele mai scumpe restaurante din Barcelona, chiar şi un meniu de 100-200 de euro, şi n-am plătit vreodată."

Pe acelaşi subiect

Lovitura dată de româncă a fost decisivă. Ea şi-a desfăcut geanta şi i-a arătat lui Sergio că nu are niciun ban, aşa că bărbatul a plătit toată nota. La finalul emisiunii, românca s-a confesat anfitrionilor: "Dacă ar fi avut bani, plătea cu cardul şi nici nu îndrăznea să îmi spună să îmi plătesc partea."

20minutos.es scrie că Mădălina i-a cerut lui Sergio să îi arate ce ceas are la mână şi a acceptat să continue întâlnirea când a văzut că acesta poartă un Rolex. Dar la final, ea a spus despre el: "Nu ne mai vedem, cred că e un băiat de cartier şi nu e de nasul meu. Eu vreau un bărbat inteligent, care are cultură, care ştie să vorbească femeilor."

Românca nu s-a ferit să recunoască faptul că iubeşte luxul şi marea ei dragoste sunt banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O româncă din Barcelona îşi refuză pretendenţii pentru că sunt prea săraci