Antena Meniu Search
x

Video O super-tornadă a făcut prăpăd în Texas. Fenomenul extrem a băgat spaima în oameni. Rafalele de vânt au depăşit şi 120 de km/h

Natura s-a dezlănţuit în nordul Texasului. O super-tornadă stârneşte panică printre locuitorii statului american, iar autorităţile îi avertizează pe oameni să respecte toate protocoalele în cazul unui astfel de fenomen extrem. 

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 14:37

Vezi și

Din fericire, până în acest moment, nu au fost semnalate victime. Zeci de copaci au fost însă smulşi din rădăcini, iar mai multe vehicule şi case au fost avariate de rafalele de vânt care au depăşit şi 120 de km/h. 

Perioada mai - iunie este cunoscută drept sezonul tornadelor în sudul Statelor Unite. Astfel de fenomene extreme s-au produs însă în ultimele zile şi în Europa. Cea mai grav afectată a fost Germania, unde cel puţin 2 oameni au murit. 

În Franţa a căzut grindină de mărimea unei mingi de tenis, iar Italia, Belgia şi Austria au fost şi ele sub ameninţarea ploilor şi rafalelor de vânt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O super-tornadă a făcut prăpăd în Texas. Fenomenul extrem a băgat spaima în oameni. Rafalele de vânt au depăşit şi 120 de km/h