Antena Meniu Search
x

O tânără româncă a murit de frig într-o gară din Roma. Zăcea fără suflare de câteva ore, înghesuită într-un colț

Sfârșit dramatic pentru o româncă în Italia, la doar 33 de ani. Tânăra a murit miercuri dimineață, în gara Trastevere din Roma, unde se refugiase din cauza frigului. Pentru biata femeie, medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.02.2023, 10:23

O tânără româncă a murit de frig într-o gară din Roma. Zăcea fără suflare de câteva ore, înghesuită într-un colț - Profimedia / imaginie ilustrativă

Alarma a fost trasă în zori, de angajații gării. Puțin înainte de ora 6, au găsit-o pe româncă prăbușită la pământ, înghesuită într-un colț. Tânără zăcea fără suflare de câteva ore, scrie Corriere De lla Sera.

A fost chemată ambulanța, însă, din păcate, echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului nu a mai putut decât să confirme decesul. 

Românca s-ar fi refugiat în gară din cauza frigului

Carabinierii din Trastevere investighează acum cazul. Vor să afle dacă tânara de 33 de ani se refugiase în gară din cauza frigului, mai ales că în noaptea de marți spre miercuri, la Roma s-au înregistrat valori apropiate de zero grade Celsius. 

Polițiștii încearcă să reconstituid povestea tinerei, în așteptarea autopsiei dispuse de procurori pentru a oferi mai multe informații cu privire la cauzele morții. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă a murit de frig într-o gară din Roma. Zăcea fără suflare de câteva ore, înghesuită într-un colț