Antena Meniu Search
x

O viitoare mamă a fost pe punctul de a naşte într-un Uber, după o cursă contracronometru până la spital, în Londra

O femeie a descris cum unul dintre evenimentele importante ale vieţii ei s-a transformat în ceva cu totul neaşteptat. Acesteia i s-a rupt apa într-un Uber, chiar în timp ce se îndrepta spre un spital din nordul Londrei. Câteva minute în plus şi ar fi născut direct în maşină.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 21.04.2021, 14:48

La intrarea în spitalul Whittington, femeia era pregătită deja să dea naştere bebelușul ei
Unei femei i s-a rupt apa într-un Uber, chiar în timp ce se îndrepta spre un spital din nordul Londrei - Profimedia Images
  • Unei femei din Londra i s-a rupt apa în drum spre spital
  • Aceasta luase un Uber imediat după ce contracţiile deveniseră prea puternice

În timpul călătoriei de opt minute, Victoriei White i s-a rupt apa. La intrarea în spitalul Whittington, femeia era pregătită deja să dea naştere bebelușul ei - care nu a fost încă numit. "Nu prea avea sens în mintea mea că am născut. De obicei ai timp să te pregătești", a spus ea.

Doamna White a simțit prima dată contracții la ora 03:00 (BST), sâmbătă. A sunat la spital, dar a decis că va mai aștepta puțin înainte să meargă deoarece contracțiile erau la 10 minute distanță. Până la ora 03:45 deveniseră din ce în ce mai dese, așa că a luat decizia în cele din urmă de a pleca. 

''Nu ai control asupra corpului tău în acel moment. Am reușit să fac vreo cinci pași de la Uber și am reușit să ajung la intrarea în spital, iar recepționerul s-a uitat la mine și am strigat: Am nevoie de o moaşă! Imediat au venit trei moașe alergând spre mine. Cred că au adus un scaun cu rotile​'', a declarat Victoria. 

La scurt timp după aceea, doamna White a făcut un ultim efort, înainte de a da naştere unei fetiţe sănătoase. ''După acea împingere a existat doar tăcere: corpul meu s-a oprit, durerea s-a oprit, contracțiile s-au oprit și m-am întors spre soțul meu și cred că i-am spus: Ce naiba s-a întâmplat? Am fost amândoi în stare de șoc. Corpul meu a tremurat timp de încă o oră după aceea".

Pe acelaşi subiect

Gândurile Victoriei s-au îndreptat apoi spre şoferul de Uber

Ulterior, gândurile femeii s-au îndreptat direct spre șoferul de Uber. ''De obicei spui: Bună, ce mai faci? Nici măcar nu am avut conversații cu el sau altceva, în afară că i-am strigat: Vine, vine'', a menţionat femeiapotrivit BBC

Proaspăta mămică se simte vinovată că nici măcar nu a apucat să îi mulţumească şoferului. Tot ce speră este că episodul nu a fost traumatizant pentru bărbat. A doua zi, doamna White l-a contactat prin intermediul aplicației Uber pentru a-i mulțumi şi pentru a adresa scuzele de rigoare.

"I-am spus: Eu sunt femeia care practic ți-a stricat mașina noaptea trecută - pot acoperi costurile curățeniei? El a spus: Nu, nu, felicitări, a fost plăcerea mea, sunt atât de bucuros că totul a fost OK, nu am nevoie de nimic", a mai adăugat aceasta. 

Victoria este recunoscătoare că omul a fost înţelegător şi că a mers încet astfel încât călătoria să nu fie un pericol pentru ea sau pentru viaţa viitorului copil. Câteva minute în plus şi cei doi ar fi trebui să găsească o soluţie pentru ca femeia să poată da naştere direct în maşină. ''A făcut exact ceea ce aveam nevoie ca el să facă''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O viitoare mamă a fost pe punctul de a naşte într-un Uber, după o cursă contracronometru până la spital, în Londra