Antena Meniu Search
x

Foto O viitoare mireasă a fost răpusă de Covid, la scurt timp după ce a fost internată cu suspiciunea de apendicită, în Marea Britanie

O viitoare mireasă din Marea Britanie s-a stins din viaţă, după ce a fost depistată cu coronavirus. Femeia se internase în spital deoarece exista suspiciunea că ar avea apendicită, în condiţiile în care acuza dureri mari. Femeia a lăsat în urmă o familie îndurerată şi un partener care îi duce dorul.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 27.01.2021, 11:09

Femeia fusese internată cu suspiciunea de apendicită
O viitoare mireasă din Marea Britanie s-a stins din viaţă, după ce a fost depistată cu coronavius - JustGiving / Facebook
  • O femeie a murit infectată de Covid, deşi credea că are doar apendicită
  • Aceasta acuza dureri mari în momentul în care a mers la unitatea medicală

O viitoare mireasă în vârstă de 28 de ani a murit infectată de coronavirus, după ce a fost internată iniţial în spital cu suspiciunea de apendicită.

Laura Gentry, din Kessingland, Marea Britanie, a fost dusă de urgență la o unitate medicală, deoarece acuza dureri abdominale foarte puternice, chiar înainte de Anul Nou. Ea a fost diagnosticată cu Covid-19 în timp ce se afla într-o secție a spitalului.

În condiţiile în care starea de sănătate a femeii s-a înrăutăţit, ea a fost conectată la un ventilator. Medicii nu au mai putut să salveze. Tânăra s-a stins din viaţă pe data de 17 ianuarie. 

''Un suflet cald care lumina orice încăpere''

Familia plânge acum dispariţia Laurei şi povesteşte despre pasiunea ei pentru echitaţie şi despre relaţia frumoasă pe care o avea cu logodnicul ei. Cei dragi i-au adus un omagiu şi au descris-o drept o persoană ''cu inima caldă'' care ar putea ''lumina orice încăpere''.

Se pare că Laura chiar lucra la o școală de echitație care oferă lecții copiilor cu dizabilități. Tot aici şi-a cunoscut şi partenerul, iar cuplul s-a logodit în 2018.

Sora ei strânge acum bani pentru înmormântarea: ''Sora mea, Laura, a fost luată cu tristețe de lângă noi mult prea devreme, la doar 28 de ani''. Oamenii au strâns aproape 4.000 de lire sterline în scopul de a ajuta. 

Nu se știe dacă femeia a avut anumite condiții de sănătate specifice care i-au agravat starea sau dacă a contractat virusul în timp ce era tratată în spital. Cu toate acestea, cifrele interne arată că peste 25.000 de pacienți au luat virusul din spital, în timp ce erau trataţi pentru alte afecţiuni, de când a început al doilea val al pandemiei, potrivit dailymail.co.uk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O viitoare mireasă a fost răpusă de Covid, la scurt timp după ce a fost internată cu suspiciunea de apendicită, în Marea Britanie