Antena Meniu Search
x

Galerie foto O youtuberiţă care a născut în timp ce era infectată cu Covid-19 s-a trezit din comă, după 3 luni

YouTuberiţa britanică, Grace Victory, care a fost plasată într-o comă indusă de medici în ziua de Crăciun, la o zi după ce l-a născut pe fiul ei, este acum trează și capabilă să împărtășească ea însăși o veste fericită despre starea bebeluşului. Au trecut împreună cu bine peste toate obstacolele şi acum se pot bucura de tot ceea ce le rezervă viaţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.03.2021, 11:56

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

„Băiețelul înflorește acasă”, a scris Grace Victory pe Twitter la începutul acestei săptămâni.

Vedeta de pe Youtube a fost plasată în comă indusă

Victoria a fost infectată cu virusul Covid-19 în timp ce era însărcinată şi pentru că starea se înrăutăţea, iar medicii nu voiau ca bebeluşul să fie pus în faţa unui risc, a fost luată decizia de a naşte prin cezariană cu două luni mai devreme de termen.

Într-o declarație publicată pe Instagram în decembrie, familia lui Grace spunea că starea ei este „în prezent stabilă” și că bebelușul „se descurcă bine”. A fost nevoită să îl nască însă mai devreme pe micuţul pe care îl are alături de iubitul Lee "LPW" Williams, din cauza problemelor respiratorii.

Sora Victoriei, Charleigh, a postat un mesaj pe Instagram, cerându-le oamenilor să se roage pentru binele ei:

„Aşa cum bine ştiţi, Grace a născut în seara de Ajun un băiat frumos, care în acest moment este foarte bine. Îl iubim enorm. Grace a fost confirmată pozitiv cu Sars-Cov2 în urmă cu două săptămâni şi chiar dacă simptomele ei erau uşoare la început, pe parcurs s-au înrăutăţit. Acest lucru a însemnat că a trebuit să nască bebeluşul cât mai repede, pentru că nu avea o stare deloc bună încât să îl poată păstra până la termen. Grace a fost internată la terapie intensivă în ziua de Crăciun din cauza unor probleme respiratorii şi plasată în comă indusă pentru a-i oferi corpului său timpul necesar de vindecare. În prezent este stabilă, dar vă rog să o păstraţi în gândurile şi rugăciunile voastre. O iubim enorm şi ştim că se va întoarce înapoi mai puternică ca niciodată. Şi-a dedicat întreaga viaţă şi carieră în scopul de a ajuta oameni, aşa că acum vă rog pe voi să vă rugaţi pentru a o ajuta pe ea. Cu dragoste, familia şui Grace şi Bubba.”

„Știu că a trebuit să facă acest lucru, ea știe că a trebuit să facă acest lucru, are nevoie de acest timp pentru a se odihni, pentru a se întoarce apoi mai puternică și în formă de luptă”, a mai spus Charleigh, adăugând că „i s-au dat noi superputeri, deoarece este mamă acum, visul ei final a devenit realitate, iar fiul ei (care este absolut incredibil) are nevoie de mama lui.” 

Când este contractat în timpul sarcinii, coronavirusul crește riscul de boli grave la mamă, inclusiv necesitatea internării la terapie intensivă în cazul problemelor respiratorii, dar poate duce inclusiv la rezultate negative în cazul sarcinii, de la naşteri premature până la naşterea fără viaţă a fătului, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din UK.

Fostul director interimar al CDC, Dr. Richard Besser, a declarat că femeile însărcinate ar trebui să ia în considerare riscul de expunere şi să se protejeze îndeajuns de mult, potrivit Today.

„Dacă vă aflați într-o situație în care aveți o mare probabilitate de a fi expuse la Covid, atunci vaccinarea este ceva ce ar trebui să luați în considerare, deoarece știința sugerează că este o metodă sigură”, a explicat Besser, continuând să spună că „nu există nimic despre vaccinurile care au fost autorizate până acum care să ridice un semnal de alarmă”.

În urmă cu două zile, Grace a postat în final pe contul ei de Twitter mesajele: ”Sunt trează” şi „Bebeluşul înfloreşte acasă”, fiind apoi asaltată de mii de comentarii ale fanilor care se bucură de veştile bune şi de-abia aşteaptă să vadă poze cu bebeluşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O youtuberiţă care a născut în timp ce era infectată cu Covid-19 s-a trezit din comă, după 3 luni