Antena Meniu Search
x

Nouă oameni au ars de vii în urma unei explozii devastatoare pe o autostradă din Nigeria (Video)

Nouă oameni au ars de vii, iar zeci de maşini s-au transformat în scrum în urma unei explozii devastatoare pe o autostradă din Nigeria. Nenorocirea s-a petrecut seara trecută, după ce o cisternă încărcată cu combustibil a fost implicată într-un accident şi apoi a luat foc.

Nouă oameni au ars de vii în urma unei explozii devastatoare pe o autostradă din Nigeria
Nouă oameni au ars de vii în urma unei explozii devastatoare pe o autostradă din Nigeria

Nouă oameni au ars de vii, iar zeci de maşini s-au transformat în scrum în urma unei explozii devastatoare pe o autostradă din Nigeria.

Nenorocirea s-a petrecut seara trecută, după ce o cisternă încărcată cu combustibil a fost implicată într-un accident şi apoi a luat foc.

Totul s-a întâmplat pe un pod aglomerat, la o oră de vârf în trafic, în timp ce sute de maşini se aflau pe autostradă.

După ce a intrat într-un autoturism, autocisterna încărcată cu combustibil a luat foc, iar în scurt timp a explodat.

Pe acelaşi subiect

În total, nouă oameni au murit arşi de vii şi alţi cinci au fost răniţi, iar 54 de maşini s-au transformat în scrum, conform unui oficial din Guvern, citat de CNN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Nouă oameni au ars de vii în urma unei explozii devastatoare pe o autostradă din Nigeria (Video)