Antena Meniu Search
x

17 oameni spulberați la un eveniment de mașini tunate, în Marea Britanie

Cel puțin 17 persoane au fost rănite, dintre care unele grav, după ce două autoturisme au intrat în coliziune la un eveniment de mașini tunate din Marea Britanie. Oamenii care urmăreau de pe margine întrecerea au fost pur și simplu spulberați.

de Redactia Observator

la 19.07.2019, 11:41

Cel puțin 17 persoane au fost rănite, dintre care unele grav, după ce două autoturisme au intrat în coliziune la un eveniment de mașini tunate din Marea Britanie. Oamenii care urmăreau de pe margine întrecerea au fost pur și simplu spulberați.

Accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 22:00 (ora locală), în Stevenage, o localitate aflată la aproximativ 30 de kilometri nord de Londra, atunci când o Toyota a ieșit în calea unui Nissan 350z, ce mergea cu aproximativ 80 de kilometri la oră.

Potrivit Daily Mail, șoferul din Nissan a pierdut controlul volanului și a intrat direct în spectatorii care asistau la reprezentație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat după impact s-a dezlănțuit haosul. Câteva persoane au fost aruncate în aer, la propriu, iar țipete de durere au început să se audă din toate părțile.

Martorii au intervenit imediat pentru a le acorda primele îngrijiri celor răniți. 

(Nissan-ul care a intrat în spectatori)

Unul din martori a declarat, potrivit Mirror Online, că erau copii întinși peste tot, în timp ce un grup de persoane încerca cu disperare să scoată o victimă prinsă sub roți.

Toyota, avariată în urma impactului

(Mașina care a intrat în calea Nissan-ului a suferit avarii majore)

Conform sursei citate, localnicii au avertizat în mai multe rânduri că evenimentul, ce are loc lunar, era unul periculos, iar o tragedie stătea să se întâmple.

"Nu avem scuze pentru cursele de mașini, noi organizăm întâlniri. Parcăm și admirăm mașinile, am avut și familii care au venit aici în trecut. Facem asta de 10 ani. Dar nu putem controla pe toată lumea. Nu suntem vitezomani, sunt doar entuziaști ai mașinilor", a declarat Rix Sidhu, organizatorul evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » 17 oameni spulberați la un eveniment de mașini tunate, în Marea Britanie