Antena Meniu Search
x

Video Obiect zburător "la mare altitudine", doborât de SUA deasupra statului Alaska, anunţă Casa Albă

Un obiect cu origine necunoscută care zbura "la mare altitudine" a fost doborât vineri deasupra statului Alaska, a anunţat Casa Albă, la doar câteva zile după ce SUA a doborât un balon-spion chinezesc. Potrivit purtătorului de cuvânt John Kirby, obiectul avea "dimensiunea unei maşini mici" şi se afla deasupra unei zone pustii, informează BBC, citat de News.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 22:15

Casa Albă
Oficialii de la Casa Albă au confirmat că militarii americani, la îndemnul preşedintelui Joe Biden, au doborât obiectul necunoscut - Profimedia

Purtătorul de cuvânt John Kirby a declarat că obiectul avea "dimensiunea unei maşini mici" şi se afla în acel moment deasupra unei zone slab populate. La recomandarea Pentagonului, preşedintele Joe Biden a luat decizia de a doborî obiectul care zbura la o altitudine de 12.000 de kilometri şi a cărui origine este necunoscută, a precizat Kirby, citat de BBC.

Această decizie vine după ce, sâmbăta trecută, SUA au doborât un balon chinezesc deasupra apelor sale teritoriale, care fusese observat în urmă cu câteva zile, dar a fost lăsat să traverseze teritoriul american şi să ajungă deasupra oceanului, pentru a fi eliminat în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Obiect zburător "la mare altitudine", doborât de SUA deasupra statului Alaska, anunţă Casa Albă