Antena Meniu Search
x

ȘOCANT! Cât mai costă o virgină? O studentă la medicină și-a scos la licitație nurii

O studentă la medicină în vârstă de 27 de ani s-a gândit cum să capitalizeze cât mai bine de pe urma neprihănirii ei, venind cu o idee îndrăzneață, dar deloc originală: tânăra și-a scos la licitație virginitatea.

Protejată de pseudonimul "Elizabeth Raine", studenta a deschis licitația în data de 1 aprilie, data de închidere a acestei neobișnuite tranzacții fiind 7 mai.

Cea mai mare ofertă publicată pe site-ul americancei depășea la această dată jumătate de milion de dolari. Probabil în încercarea de a obține o sumă mai consistentă, tânăra a renunțat să își mai ascundă fața, publicând câteva fotografii noi în care ”demonstrază” încă o dată ce atuuri deține.

Elizabeth urmează în prezent cursuri de master și doctorat în domeniile biologie și inginerie și se teme că o potențială identificare a identității sale ar putea duce la eliminarea sa din cadrul universității.

Pentru a nu cădea pradă sistemului legislativ american care pedepsește prostituția, tranzacția cu fericitul câștigător se va efectua pe teritoriul Australiei, acolo unde vânzarea favorurilor sexuale este legală, scrie Huffington Post.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri externe » ȘOCANT! Cât mai costă o virgină? O studentă la medicină și-a scos la licitație nurii