Antena Meniu Search
x

O.J. Simpson a murit de cancer la 76 de ani

O.J. Simpson a murit de cancer la vârsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmată de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat în 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, după un proces ce a captivat întreaga Americă. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 18:24

O.J. Simpson a murit la vârsta de 76 de ani
O.J. Simpson a murit la vârsta de 76 de ani - Getty Images

O.J. Simpson, fostul jucător de fotbal american, a murit de cancer la 76 de ani. A fost judecat în anii '90 pentru dublă crimă, fiind acuzat de uciderea fostei sale soții, Nicole Brown Simpson și a prietenului ei, Ron Goldman. A fost achitat în 1995 după un proces de 11 luni care a ţinut America cu sufletul la gură şi a fost supranumit "procesul secolului". 

Cine a fost O.J. Simpson

O.J. Simpson a devenit celebru în SUA pe terenul de fotbal şi a făcut avere din filme, reclame și TV.  În 2007, a fost arestat după ce a spart o cameră de hotel din Las Vegas şi a furat mai multe obiecte de colecție. Un juriu l-a găsit vinovat în 2008 de 12 capete de acuzare, inclusiv tâlhărie, jaf armat și răpire. A fost condamnat la cel puţin 9 ani de într-o închisoare în Nevada. A fost eliberat în 2017.

De-a lungul anilor, pe seama lui O.J. Simpson s-au scris cărți, s-au făcut filme, studii și dezbateri cu privire la justiție, relații interrasiale și celebritate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » O.J. Simpson a murit de cancer la 76 de ani