Antena Meniu Search
x
LIVE

Olaf Scholz critică ''competiţia publică'' pentru înarmarea Ucrainei. Cancelarul german cooperează cu Joe Biden în furnizarea de tancuri

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a criticat miercuri "întrecerea publică" între unele ţări pentru livrarea cât mai multor arme Ucrainei, în cel mai scurt timp posibil. Şeful guvernului de la Berlin a apreciat că această situaţie este dăunătoare pentru unitatea aliaţilor, informează Reuters, citat de Agerpres.

De Redactia Observator la 08.02.2023, 17:39
Olaf Scholz
Cancelarul german Olaf Scholz a criticat miercuri competiţia publică între unele ţări - Profimedia

"Menţinem şi întărim această coeziune pregătind mai întâi deciziile în mod confidenţial şi comunicându-le abia după aceea", a declarat el în Bundestag, camera inferioară a parlamentului federal, conform unui manuscris al discursului.

Scholz a menţionat cooperarea sa cu preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, la furnizarea de tancuri pentru Ucraina. "Ceea ce dăunează unităţii noastre este întrecerea publică de a ne depăşi unii pe alţii în materie de tancuri, submarine, aeronave - cine cere mai mult?", a adăugat cancelarul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Olaf Scholz critică ''competiţia publică'' pentru înarmarea Ucrainei. Cancelarul german cooperează cu Joe Biden în furnizarea de tancuri

Breaking news

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF