Antena Meniu Search
x

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei: "Mă tem pentru soţul meu. Îl sun în fiecare dimineață"

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, susţine că se teme pentru siguranţa soţului său, Volodimir Zelinski şi că îl sună în fiecare zi să se asigure că este în viaţă.

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 10:26

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei: "Mă tem pentru soţul meu. Îl sun în fiecare dimineață" - Profimedia

„Ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. În fiecare dimineaţă, înainte să îl sun, mă rog ca totul să fie bine. Ştiu cât de puternic este. Poate să opună rezistenţă la tot, mai ales când îşi apără poporul şi lucrurile pe care le iubeşte. Bănuiesc că mesajul meu este foarte similar cu cel pe care întreaga lume îl susţine. Doar două cuvinte: Opriţi războiul”, a declarat soţia preşedintelui pentru ABC.

Un genocid

De când soţul său, cu care este căsătorită de 18 ani, a fost ales preşedintele Ucrainei în 2019, Zelenska a încercat în calitate de Prima Doamnă să îmbunătăţeasca calitatea nutritivă a mâncării în şcoli. Însă pe 24 februarie, priorităţile sale s-au schimbat dramatic odată cu invadarea ţării de către trupele ruseşti.

Zelenska a devenit astfel o inspiraţie pentru femeile din Ucraina, dar şi din întreaga lume. Făcând referire la Putin şi la susţinătorii săi de la Kremlin, Olena Zelenska a recunoscut că se îndoieşte „dacă au sentimente umane obișnuite și sincere”. „Puneţi-vă aceste întrebări și veţi înțelege diferența de opinii cu privire la acest război. Este un genocid”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei: "Mă tem pentru soţul meu. Îl sun în fiecare dimineață"