Antena Meniu Search
x

Un om al străzii a lăsat un mesaj care i-a adus și adăpost, și loc de muncă

Un bărbat care trăia pe străzi de 9 ani și-a schimbat viața cu un mesaj scris de mână. Un mare ajutor l-a primit de la o adolescentă, care i-a citit biletul.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.03.2019, 17:40

Anthony Johnson, om al străzii, și biletul său
Un om al străzii și-a găsit job și adăpost cu un mesaj scris de mână - BBC

Un bărbat care trăia pe străzi de 9 ani și-a schimbat viața cu un mesaj scris de mână. Un mare ajutor l-a primit de la o adolescentă, care i-a citit biletul.

Pentru Anthony Johnson, lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată. De 9 ani, britanicul nu mai avea casă, loc de muncă și dormea pe străzi.

Mesajul lui Anthony

În disperare, omul a lăsat un bilet, în apropierea unei stații de autobuz din Hastings.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, mesajul a fost citit exact de cine trebuia. Potrivit BBC, Charlotte Howard, o adolescentă de 16 ani din Hastings, s-a oprit în dreptul biletului în timp ce se ducea la liceu. L-a citit și, înduioșată, a vrut să îi dea britanicului o mână de ajutor.

Cum i s-a schimbat viața

Eleva a postat mesajul lui Anthony pe rețelele de socializare, făcând apel la internauți să-i schimbe viața omului.

Postarea fetei a avut un puternic impact, iar reacțiile au venit inclusiv de la o asociație caritabilă, care a lansat inclusiv o strângere de fonduri pentru omul străzii.

Lui Anthony i s-a găsit job, iar acum face reparații și servicii de întreținere a caselor. I s-a găsit și adăpost, într-un parc de rulote de lângă Hastings.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un om al străzii a lăsat un mesaj care i-a adus și adăpost, și loc de muncă