Antena Meniu Search
x

Video Omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a. Munți de flori, scrisori, jucării şi sendvişuri cu marmeladă în Green Park, lângă Palatul Buckingham

Milioane de flori, zeci de mii de mesaje de mulţumire, jucării şi sendvişuri cu marmeladă au fost aduse de locuitorii Marii Britanii în faţa reşedinţelor regale, în semn de omagiu pentru regina Elisabeta a II-a. Chiar din prima zi după moartea suveranei, florăriile din Londra au rămas fără marfă. 13 tone de flori vor ajunge în Regatul Unit doar din Turcia, zilele acestea. Doar atât au reuşit să adune florarii britanici, care ar fi avut nevoie de aproximativ 18 tone.  

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 17.09.2022, 08:42

Vezi și

Familia Regală a Marii Britanii a fost copleşită de mulţimile de oameni care au venit să-şi aducă omagiile. În Green Park, Londra, grămezi de flori, de scrisori, jucării şi baloane au fost aduse în memoria Majestăţii Sale Elisbeta a II-a. În ciuda momentelor grele prin care trece alături de familie, Prinţesa Anne a stat de vorbă cu cei veniţi să o omagieze pe mama sa. 

Prinţesa Anne: Sunt nişte flori foarte frumoase. Nu sunt pentru mine, aşa-i? 

Florăriile din Londra au rămas fără marfă

Cadourile din partea copiilor sunt nelipsite. 

Pe acelaşi subiect

Mădălina Iacob, reporter Observator: Parcul din faţa Palatului Buckingham este plin cu flori. Copii, împreună cu părinţii lor, depun aici desene şi scrisori de adio pentru Majestatea Sa. 

Florăriile din Londra şi-au epuizat stocurile din prima zi.

Acum, şi magazinele de suveniruri se confruntă cu aceeaşi problemă.

De când Regina Elisabeta a II-a a trecut în nefiinţă, patronii spun că se străduiesc să țină pasul cu cererea de suveniruri care o întruchipează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a. Munți de flori, scrisori, jucării şi sendvişuri cu marmeladă în Green Park, lângă Palatul Buckingham