Antena Meniu Search
x

Prințesa Regală Anne, fiica Reginei Elisabeta: "A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc"

Prințesa Regală Anne, fiica Reginei Elisabeta a II-a, a însoțit sicriul Majestății Sale în avionul care a adus-o pe Majestatea Sa din Scoția în Londra. Prințesa Regală a avut un mesaj de mulțumire pentru defuncta sa mamă și spune că îi este recunoscătoare și pentru sprijinul acordat lui Charles.

de Redactia Observator

la 13.09.2022, 22:55

Prințesa Regală Anne
Prințesa Regală Anne - Profimedia Images

Prințesa Regală Anne și soțul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence, și Lordul Chamberlain au coborât marți seara din avionul care transporta sicriul reginei la RAF Northolt. Aceștia au mers în liniște pentru a se alătura recepției de pe aerodrom, la care participă și prim-ministrului Liz Truss, relatează PA, citată de The Guardian şi Mediafax.

Alături de Regină în ultimele 24 de ore de viaţă

Prințesa Regală a spus că a fost un „privilegiu” să împărtășească ultimele călătorii ale mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. „Am avut norocul de a împărtăși ultimele 24 de ore din viața mamei mele dragi. A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii. A fi martoră a dragostei și respectului arătat de atât de mult în aceste călătorii. A fost atât de înălțător. Cu toții vom împărtăși amintiri unice. Le mulțumesc tuturor celor care împărtășesc sentimentul nostru de pierdere. Este posibil să ne fi reamintit cât de mult am luat de bune prezența și contribuția ei la identitatea noastră națională. Sunt, de asemenea, foarte recunoscător pentru sprijinul și înțelegerea oferite dragului meu frate Charles, în timp ce acceptă responsabilitățile suplimentare ale Monarhului. Mamei mele, Regina, îi mulțumesc”, a spus Prințesa Anne.

Sicriul Reginei se îndreaptă spre Palatul Buckingham, de această dată înfășurat în Steagul Regal Britanic, același care a fost ridicat pe Palat în așteptarea Reginei. În drumul său prin Scoția, sicriul reginei a fost acoperit cu Steagul Regal Scoțian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Prințesa Regală Anne, fiica Reginei Elisabeta: "A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc"