Orchestra instrumentelor de gheaţă

Publicat: 10.02.2014, 07:26.
Actualizat: 10.02.2014, 08:38

Muzica este limbajul universal al căldurii sufleteşti! A dovedit-o o orchestră formată doar din instrumente din gheaţă, care au învăluit concertul într-o atmosferă idilică. Pe cât de rece, pe atât de frumoasă!

Muzica produsă de instrumentele realizate din gheaţă a încălzit sufletele spectactorilor, care au venit în număr mare să vadă concertul unic, în pofida temperaturilor scăzute. Peisajul idilic, dar şi frigul i-au apropiat pe oameni, care au ascultat fascinaţi orchestra de gheaţă.

Muzica pe gheaţă este transformarea apei în gheaţă pentru a crea instrumente cu care să produci sunete.

Artiştii au făcut violoncelele, harpele şi tobele, să răsune într-un mod cu totul deosebit. Chiar şi scena a fost realizată din gheaţă.

Munca artiştilor, însă, a început cu multe luni înainte, când s-au apucat să îşi creeze singuri instrumentele. Miza era mare. Deşi este organizat de nouă ani, concertul de anul acesta a avut loc chiar în centrul oraşului.

Spectacolul a avut loc în cadrul Festivalului de Muzică pe Gheaţă, care aduce un omagiu naturii şi celei mai importante resurse din lume: apa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.