Antena Meniu Search
x

O pacientă de 101 ani care a învins coronavirusul, externată în aplauzele medicilor spanioli (Video)

O pacientă de 101 ani, din Spania, a fost externată vineri, în aplauzele medicilor, după ce a învins oficial coronavirusul.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.04.2020, 18:23

Pacienta care a învins coronavirusul și-a sărbătorit ziua de naștere în spital
Pacienta de 101 ani a fost externată în aplauzele medicilor - YNN Network
  • O pacientă de 101 ani, externată în aplauzele medicilor spanioli după ce a învins coronavirusul
  • Encarnacion a fost primul pacient cu coronavirus din Huesca, Spania

O pacientă de 101 ani, din Spania, a fost externată vineri, în aplauzele medicilor, după ce a învins oficial coronavirusul.

Encarnacion Buisan, din Huesca, avea 100 de ani în momentul în care a devenit, oficial, primul pacient din orașul respectiv infectat cu coronavirus.

Conform CBS News, Encarnacion a fost internată pe 15 martie, în spitalul din Huesca, și și-a sărbătorit ziua de naștere în spital.

Iar după aproape trei săptămâni de luptă infernală cu virusul, Encarnacion a fost declarată oficial vindecată.

Vineri, pacienta a fost externată în aplauzele medicilor, iar rudele au ținut să precizeze că "sperăm ca exemplul dat de Encarnacion să fie luat în seamă de pacienții din întreaga lume. Vrem ca povestea ei să fie raza de speranță pentru toți cei afectați de acest virus. Trebuie să lupți pentru că poți scăpa cu bine din această luptă".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » O pacientă de 101 ani care a învins coronavirusul, externată în aplauzele medicilor spanioli (Video)