Antena Meniu Search
x

Pamela Anderson îl acuză pe actorul Tim Allen de comportament indecent pe platourile de filmare: "Şi-a arătat părţile intime, complet gol"

Pamela Anderson detaliază un incident tulburător care ar fi avut loc pe platourile de filmare ale „Home Improvement” în 1991, în viitoarea sa carte de memorii. La acea vreme, actriţa avea 23 de ani, scrie Variety.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 14:03

Vezi și

„În prima zi de filmare, am ieşit din cabina de probă, iar Tim era pe hol în halat. Şi-a desfăcut halatul şi şi-a arătat părţile intime, complet gol. El a spus că este corect, pentru că mă văzuse goală. Acum suntem chit. Am râs stânjenită”, conform unui fragment din „Love, Pamela”, pe care Variety l-a obţinut înainte de lansarea cărţii pe 31 ianuarie.

Allen, care avea 37 de ani la momentul presupusului incident, se referea probabil la faptul că Pamela poza atunci pentru Playboy, revista care a ajutat-o pe actriţa în devenire să devină un sex-simbol cunoscut la nivel internaţional.

Reacţia actorului Tim Allen după acuzaţiile aduse

„Nu, nu s-a întâmplat niciodată. Nu aş face niciodată aşa ceva”, a declarat Allen pentru Variety. 

Pe acelaşi subiect

Afirmaţia explozivă este una dintre multele din carte, care urmăreşte ascensiunea actriţei de la fata din Insula Vancouver la una dintre cele mai cunoscute femei din lume.

„Home Improvement” a marcat una dintre primele producţii ale Pamelei, jucând rolul Lisei, în ceea ce a devenit rapid serialul TV nr. 1 în Statele Unite. Ea a apărut în primele două sezoane ale sitcomului ABC înainte de „Baywatch”, care a devenit un fenomen global exportat în 150 de ţări.

„Love, Pamela” este unul dintre cele mai aşteptate titluri ale anului de la HarperCollins, potrivit News. În acest volum, Pamela Anderson vorbeşte despre serialul de succes de anul trecut, "Pam and Tommy", în care joacă Lilly James şi Sebastian Stan.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Pamela Anderson îl acuză pe actorul Tim Allen de comportament indecent pe platourile de filmare: "Şi-a arătat părţile intime, complet gol"