Antena Meniu Search
x

Până la ce vârstă este normal să mergem în cluburi, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie

Cercetătorii din Marea Britanie au dezvăluit vârsta la care ar trebui să renunţăm să mergem în club: 37 de ani! Tinerii se pare că nu sunt prea încântaţi de prezenţa celor de vârstă mijlocie pe ringul de dans.

Vezi și

Cercetătorii din Marea Britanie au dezvăluit vârsta la care ar trebui să renunţăm să mergem în club: 37 de ani! Tinerii se pare că nu sunt prea încântaţi de prezenţa celor de vârstă mijlocie pe ringul de dans. Iar de multe ori, spun ei, sunt chiar oripilaţi când văd bărbaţi sau femei de peste 50 de ani.

Clubul de noapte - a devenit în zilele noastre - locul ideal în care tinerii pot evada de probleme. Dansează până dimineaţă şi uită de lucrurile care-i macină. Mulţi dintre ei vor doar să socializeze. În timp ce alţii îşi doresc o noapte de neuitat cu prietenii. Un lucru este însă cert: niciunul dintre ei nu vrea să petreacă. în compania celor trecuţi de prima tinereţe. 

Cercetătorii din Regatul Unit îi îndeamnă - prin urmare - pe cei care au împlinit 37 de ani să renunţe la mersul în club. Cu toate acestea, potrivit aceluiaşi studiu, aproape 30 la sută din repondenţi, spun că au încetat să-şi piardă nopţile în discoteci imediat ce au trecut de 31 de ani.

Oamenii spun că preferă să stea acasă, să bea ceva şi să se uite la un film. Alţii aleg să stea pe terase sau să ia masa la restaurant, nicidecum să ţopăie prin cluburi.

Motivul pentru care renunţă să meargă în club, spun ei, este pentru a economisi bani. O noapte în faţa televizorului nu esta la fel de costisitoare. Ca să nu mai discutăm despre starea de mahmureală de a doua zi dimineaţă, care nu e tocmai ce trebuie, mai ales într-o zi de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Până la ce vârstă este normal să mergem în cluburi, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie