Antena Meniu Search
x

Video Pandemia dă peste cap primul Grand Slam al anului. Sorana Cârstea: ”Nu putem concura după 14 zile pe canapea"

Pandemia dă peste cap şi primul Grand Slam al anului. Zeci de staruri ale tenisului sunt în carantină după ce în avionul cu care au ajuns în Australia au călătorit şi persoane infectate cu noul coronavirus. Sportivii nu au voie să plece din camera de hotel, deci nici vorbă să se antreneze. Printre cei consemnaţi în camere e şi jucătoarea româncă Sorana Cârstea.

de Redactia Observator

la 17.01.2021, 23:05

Vezi și

Pentru 72 de jucători de tenis, primul mare slam al anului începe cu o pauză de 2 săptămâni. Sportivii trebuie să stea izolaţi 14 zile în camerele de hotel, după ce în 3 dintre cele 5 chartere închiriate special pentru a-i aduce pe sportivi în Australia au fost confirmate mai multe cazuri de COVID-19.

Printre starurile plasate în carantină forţată se numără şi Sorana Cârstea, pe care restricţiile au nemulţumit-o peste măsură.

Antrenamente în camerele de hotel pentru zeci de sportivi

"Nu putem să concurăm după ce am stat 14 zile pe canapea", a scris jucătoarea română pe Twitter, iar mesajul ei a primit like de la mai mulţi colegi. 

Pentru a nu-şi ieşi din formă, sportivii fac mişcare în camerele de hotel.

O anchetă a fost declanșată și în cazul cursei care a mers direct la Adelaide şi care i-a avut la bord pe Djokovic, Nadal, Simona Halep și Serena Williams.

Australienii îi acuză pe guvernanți de dublu standard

Sam Groth, comentator de tenis: ”Este dezamăgitor pentru toată lumea, dar mai ales pentru jucători. Vin să joace la un turneu de mare şlem şi este un sacrificiu imens să treacă prin 2 săptămâni de carantină”.

Şi nu este singurul scandal din jurul primului mare turneu al anului. Australienii sunt la rândul lor nemulţumiţi şi îi acuză pe guvernanţi de dublu standard pentru că lor le interzic să călătorească, dar primesc în ţară starurile din tenis.

Izabella Staskowski, reporter 9 News: ”Mii de locuitori ai statului Victoria sunt blocaţi în Sydney şi Brisbane, dar 1.200 de jucători şi antrenori au fost primiţi cu braţele deschise”.

Turneul de la Antipozi se va desfăşura în perioada 8 -21 februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Pandemia dă peste cap primul Grand Slam al anului. Sorana Cârstea: ”Nu putem concura după 14 zile pe canapea"