Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep, relaxare la munte, înainte de Australian Open. A fost primită cu pâine şi sare şi a primit un cadou inedit

Localnicii din Valea Doftanei au avut parte de o vizită deosebită în primele zile ale Anului Nou. Simona Halep a profitat de timpul liber înainte de plecarea la Australian Open şi a dat o fugă la munte, împreună cu iubitul ei. Localnicii i-au întâmpinat în straie de sărbătoare, cu pâine şi sare, şi nu au ratat niciun moment să facă fotografii cu marea campioană.

Vezi și
  • Simona Halep spune că este prima dată în ultimii 15 ani când s-a putut bucura de o vacanţă prelungită cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Până să plece la Melbourne pentru a participa la primul turneu de Mare Șlem al anului, Simona Halep a evadat câteva zile pe valea Doftanei. Localnicii, dar şi autorităţile nu puteau rata ocazia unei întâlniri cu numărul doi din tenisul feminin.

Marea campioană a primit şi un cadou din partea primarului. O rachetă de tenis sculptată în lemn de nuc.

Nu este pentru prima dată când marea sportivă se relaxează pe Valea Prahovei şi, după cum spune chiar ea, nu va fi nici ultima.

Simona Halep: E a doua oară când ajung aici şi îmi place tare mult, de fiecare dată sunt încântată de ceea ce văd şi de fiecare dată am avut o primire călduroasă, aşa că voi veni în viitor de mai multe ori.

Campioana de la Wimbledon a semnat şi în cartea de onoare a primăriei. Simona Halep urmează să plece la Melbourne, unde în perioada 8-21 februarie va avea loc Australian Open.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep, relaxare la munte, înainte de Australian Open. A fost primită cu pâine şi sare şi a primit un cadou inedit