Antena Meniu Search
x

Panică pe o insulă grecească. Un rechin de aproape 3m a fost observat înotând la doar 15m de ţărm

Mai mulţi turişti britanici au trăit spaima vieţii lor în vacanţă în Grecia, pe insula Kos.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 20:48

Vezi și

Un rechin de aproape 3 metri înota la doar 15 metri de ţărm. Martorii au declarat că au sesizat prădătorul abia când au ieşit din apă. Unul dintre ei credea că este doar un alt turist care făcea snorkeling. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Rechinii au înconjurat cinci plaje din Spania

Cinci plaje din Barcelona au fost închise, după ce trei rechini Mako, aceeaşi specie care în urmă cu câteva săptămâni a atacat două turiste între care şi o româncă în Egipt, au fost văzuţi în apropierea ţărmului. Autorităţile au ridicat imediat steagurile roşii care interzic înotul. 

Este pentru prima dată în ultimul deceniu când un rechin Mako a fost remarcat în Marea Mediterană. Biologii spun că este normal să migreze, din cauza pescuitului excesiv şi a distrugerii coralilor. Rechinul Mako are dimensiuni impresionante. Un adult ajunge la aproximativ 3 metri lungime şi se poate deplasa cu o viteză de pana la 75 de kilometri pe oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Panică pe o insulă grecească. Un rechin de aproape 3m a fost observat înotând la doar 15m de ţărm