Antena Meniu Search
x

Video Panică pe un aeroport din Texas. Un angajat a murit, după ce a fost "aspirat" de motorul unui avion

Incident straniu pe un aeroport din Texas! Un muncitor de pe aeroportul internațional din San Antonio a murit aspirat de motorul unui avion în timpul operațiunilor de aterizare. Unele surse spun că bărbatul pare să se fi dus intenționat în fața motorului. Autoritățile nu au oferit informații suplimentare momentan cu privire la ceea ce s-a întâmplat. 

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 08:34

Vezi și

Bărbatul a fost "aspirat de motorul" unui avion de linie al companiei Delta care "aterizase pe aeroportul internaţional San Antonio sosind de la Los Angeles, California, şi se îndrepta spre poarta de debarcare cu un singur motor în funcţiune", a precizat agenţia americană însărcinată cu investigarea accidentelor de transport (NTSB), transmite news.ro.

NTSB a deschis o anchetă pentru a determina consecinţele accidentului, care a avut loc vineri, în jurul orei locale 22.25. Potrivit presei locale, bărbatul lucra pentru Unifi Aviation, care oferă servicii de asistenţă mai multor companii aeriene, inclusiv Delta.

Delta s-a declarat "profund întristată"

Delta s-a declarat "profund întristată" de accident şi s-a angajat să "coopereze cu autorităţile" care efectuează ancheta, într-o declaraţie difuzată de canalul local KENS 5.

Miercuri, compania Piedmont Airlines a fost amendată cu peste 15.000 de dolari de către agenţia federală însărcinată cu prevenirea accidentelor la locul de muncă (OSHA), pentru responsabilitatea sa în accidentul mortal al unui muncitor de pe aeroport, care a avut loc anul trecut în circumstanţe similare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Panică pe un aeroport din Texas. Un angajat a murit, după ce a fost "aspirat" de motorul unui avion