Foto

Papa Francisc a făcut o vizită surpriză persoanelor fără adăpost care au primit vaccinul anti-COVID-19 la Vatican

De Andreea Anghel.
Publicat: 02.04.2021, 17:18.
Actualizat: 02.04.2021, 17:19

Papa Francisc a făcut vineri o vizită-surpriză unor persoane fără adăpost din Roma care au venit la Vatican să se vaccineze în mod gratuit împotriva Covid-19.

Papa Francisc a făcut vineri o vizită-surpriză unor persoane fără adăpost din Roma care au venit la Vatican să se vaccineze în mod gratuit împotriva Covid-19

Papa Francisc a făcut o vizită surpriză persoanelor fără adăpost din Roma care au primit vaccinul anti-COVID-19

Vatican via Twitter

Papa Francisc a făcut o vizită surpriză persoanelor fără adăpost din Roma care au primit vaccinul anti-COVID-19. Suveranul Pontif, în vârstă de 84 de ani, apare salutând medici, infirmiere, voluntari şi persoane vaccinate într-o clinică improvizată temporar într-o sală de audienţe la Vatican.

800 de oameni au fost deja vaccinaţi

Citește și:

Aproximativ 800 de persoane fără adăpost sau nevoiași au primit vaccinul gratuit până acum și cel puțin încă 400 urmează să îl primească, a spus Vaticanul.

Papa Francisc, care a fost vaccinat, la fel ca fostul Papă Benedict, în vârstă de 93 de ani, a declarat că vaccinarea este o opţiune etică, mai puţin în cazul unor motive medicale serioase, potrivit Reuters.

Sub autoritatea lui, Vaticanul a înființat o serie de structuri pentru a ajuta populația fără adăpost a Romei, inclusiv o clinică, intalaţii sanitare şi frizerii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.