Antena Meniu Search
x

Papa Francisc s-a schimbat într-un fast-food

Papa Francisc se află în turneu în America Latină şi nu are nicio clipă de relaxare. Dovadă că în Bolivia, suveranul s-a schimbat în straie curate, tot albe, aşa cum ne-a obişinuit, în interiorul unui fast-food

Vezi și

Papa Francisc se află în turneu în America Latină şi nu are nicio clipă de relaxare. Dovadă că în Bolivia, suveranul s-a schimbat în straie curate, tot albe, aşa cum ne-a obişinuit, în interiorul unui fast-food. Geamurile localului au fost acoperite cu perdele albe iar operaţiunea nu a durat decât câteva minute. De acolo, Papa Francisc a plecat la o slujbă.

Flancat de oameni de securitate dar şi de membri ai delegaţiei Vaticanului, Papa Francisc a decis să-şi schimbe straiele într-un fast-food, între două evenimente, în Bolivia. Din lipsă de timp, evident, delegaţia a decis că sfântul părinte se poate revigora în localul cu pricina. Şi pentru a avea parte de intimitate, localul a fost special rezervat pentru Papă iar geamurile au fost acoperite. 

Doar de câteva minute a avut nevoie suveranul pentru a se odihni şi a se revigora. A ieşit din local cu zâmbetul pe buze şi pregătit de următoarele întâlniri de pe agenda sa. El se află în turneu în America Latină iar Bolivia este a doua ţară pe care o vizitează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Papa Francisc s-a schimbat într-un fast-food