Antena Meniu Search
x

Parada de la miezul nopţii. Coreea de Nord nu şi-a mai prezentat rachetele, dar a defilat cu oameni îmbrăcaţi în costume de protecţie | GALERIE FOTO

Kim Jong-un, liderul nord-coreean, a organizat o paradă ciudată cu ocazia implinirii a 73 de ani de la înfiinţarea statului. Parada a fost una militară, dar soldaţii au defilat şi în costume speciale de protecţie, pe timp de noapte, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 10.09.2021, 08:08

Imaginile au fost făcute publice de presa de stat nord-coreeană. Kim Jong-un a participat, evident, la eveniment. Forţele armate şi cele paramilitare au mărşăluit prin piaţa Kim Ir-sen, din capitala Coreei de Nord, cu începere de la miezul nopţii. Faptul că parada a început la miezul nopţii nu a fost singura bizarerie a evenimentului.

Kim Jong-un nu a ţinut niciun discurs, iar regimul de la Phenian nu a vorbit despre rachetele balistice intercontinentale pe care le deţine şi pe care le-a prezentat la ceremonia de anul trecut. Mai mult, rachetele nici măcar nu au fost prezentate în cadrul paradei de la miezul nopţii.

"Rândurile oamenilor din Ministerul Sănătății publice și prevenirii epidemiilor au fost pline de entuziasm patriotic pentru a afișa avantajele sistemului socialist în toată lumea, protejând în același timp siguranța țării și pe oamenii ei de pandemia mondială", a informat agenţia de presă nord-coreeană. Coreea de Nord are graniţele închise de la începutul pandemiei şi măsuri stricte de prevenţie, dar regimul de la Phenian nu a raportat nici măcar un caz de îmbolnăvire cu Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Parada de la miezul nopţii. Coreea de Nord nu şi-a mai prezentat rachetele, dar a defilat cu oameni îmbrăcaţi în costume de protecţie | GALERIE FOTO