Antena Meniu Search
x

Părinţi acuzaţi că îşi forţează fetiţa de trei ani să mănânce în timp ce o filmează, pentru a face bani online, în China

Doi părinți din China au fost acuzaţi de rele tratamente aduse copilului, după ce şi-au forţat fetiţa de trei ani să mănânce în faţa camerei. Internauţii spun că cea mică este filmată mâncând, clipurile fiind postate pe internet pentru vizualizări.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.08.2020, 17:45

Copil supraponderal mâncând cartofi prăjiţi
Părinţi acuzaţi că îşi forţează fetiţa de trei ani să mănânce în timp ce o filmează - iStock | Getty Images
  • Incidentul a stârnit discuții aprinse pe rețelele de socializare.
  • Multe din videoclipuri au ajuns extrem de populare în mediul online.

Copila, poreclită Pei Qi, care pare supraponderală, apare în zeci de filmuleţe postate online performând show-uri de mâncare. Internauţii au semnalat că ceva nu este în regulă şi ăîi acuză pe părinţi de abuz şi folosirea ei pentru a face bani.

Mama fetiţei ar fi început să posteze videoclipuri cu Pei Qi încă din 2018 pe Yigua Video, o platformă de streaming chineză. Clipurile o arată pe copilă cum mănâncă porţii mare de mâncare cu diferite preparate chinezeşti, între care găluşte, tăiţei, tort.

Multe din videoclipuri au ajuns extrem de populare în mediul online, unele ajungând la peste 550.000 de vizualizări.

Îngrijorările au fost ridicate, deoarece oamenii au observat copilul de trei ani are o greutate cu mult peste ceilalţi copii de vârsta ei. Ba mai mult, un videoclip recent susţine că fetiţa, în vârstă de 3 ani cântăreşte aproximativ 35 de kilograme.

Ba mai mult, potrivit Daily Mail, internauţii au povestit că în repetate clipuri fetiţe termină de mâncat şi îşi roagă părinţii să nu o mai hrănească, însă farfuria îi este reumplută cu mâncare.

„Părinţii folosesc copilul ca să facă bani, nu le pasă de sănătatea şi bunăstarea ei”

„Autorităţile trebuie să inveestigheze acest lucru şi să pedepsească grav părinţii” sunt doar câteva dintre reacţiile utilizatorilor.

Canalul video a fost şters la scurt timp după a fost iscat scandalul. Părinţii au negat acuzaţiile, susţinând că fiica lor este sănătoasă şi au făcut filmuleţele pentru distracţie. Organizaţia naţională pentru drepturile copiilor şi femeilor (All-China Women’s Federation ) a lansat o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Părinţi acuzaţi că îşi forţează fetiţa de trei ani să mănânce în timp ce o filmează, pentru a face bani online, în China