Antena Meniu Search
x

Pasageri de coșmar

Dar şi drumul până la destinaţia de vacanţă de vis se poate transforma într-un coşmar. Totul datorită pasagerilor deloc educaţi din avioane. Băutura în exces e problema cel mai des întâlnită.

Vezi și

Drumul până la destinaţia de vacanţă de vis se poate transforma într-un coşmar. Totul datorită pasagerilor deloc educaţi din avioane. Băutura în exces e problema cel mai des întâlnită. 

Aglomeraţie, întârzieri, măsuri de securitate greoaie. Pe toate le întâlnim într-un aeroport. Ceea ce se petrece, uneori, în aer, însă întrece toate problemele de la sol.

Alcoolul consumat în exces de pasagerii care deja se cred în vacanţă, înainte să ajungă la destinaţie, duce la evenimente neprevăzute. Acest pasager, de exemplu, a început să se certe cu familia, după ce a băut un pahar în plus cu vin. Restul zborului şi l-a petrecut în cătuşe, imobilizat în scaun.

Un alt pasager a fost legat de scaun cu bandă adezivă din cap până în picioare, ca să poate fi potolit. Băuse o sticlă întreagă cu tărie, după care s-a crezut zmeul zmeilor. Nici atacurile de panică sau copiii care plâng nu sunt mai uşor acceptate de călători.

Gerard Depardieu a fost şi el protagonistul unei scene care a făcut înconjurul lumii. Şi tot de la alcool a plecat totul.

Unul dintre cele mai inedite incidente a avut loc însă la sol, pe un aeroport din America. La trecerea prin punctul de securitate, două pasagere s-au dezbrăcat complet.

Acestea par însă floare la ureche în comparaţie cu ameninţările cu bombă sau de deturnare. Atunci toate celulele de criză se activează la sol iar cel care face astfel de ameninţări ajunge direct la închisoare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Pasageri de coșmar