Antena Meniu Search
x

Patru cadavre, lângă un hotel din Cancun. Mărturiile turiştilor îngroziţi: "Am auzit împuşcături, ne-am ascuns cu toţii"

Patru oameni au fost găsiţi morţi lângă un hotel din Cancun, au anunţat luni autorităţile mexicane. Descoperirea macabră ar fi rezultatul celei mai recente explozii de violenţă din celebra destinaţie turistică. Locul nu e străin de tragedii şi schimburi de focuri de armă între bandele rivale de traficanţi de droguri.

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 19:10

hotel din Cancun
Patru oameni au fost găsiţi morţi lângă un hotel din Cancun - Profimedia

Descoperire macabră în apropierea unui hotel din Cancun: patru oameni au fost găsiţi fără viaţă, luni, potrivit unui anunţ al autorităţilor mexicane. Două persoane au fost arestate şi sunt suspectate că au fost implicate în incidentul violent, care le-a fost fatal victimelor. Conform CNN, care transmite declaraţiile oficialului José Pablo Mathey Cruz, toţi cei decedaţi sunt cetăţeni mexicani.

Două arestări după crimele din Cancun

Suspecţii ar fi membri ai unor grupări cunoscute pentru vânzarea şi distribuţia de narcotice, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au condus la prinderea şi arestarea lor. Procurorii au confirmat, luni dimineaţă, moartea a trei persoane şi au deschis o anchetă. Ulterior, a fost raportat şi un al patrulea deces, după descoperirea cadavrului.

Polo Gallegos, un turist care se afla în apropiere când au fost trase focurile de armă, a declarat pentru CNN că a auzit zgomotele în jurul orei 10:00. Atunci, el era la sala de fitness. "Am auzit împuşcăturile şi ne-am ascuns cu toţii în birou. Am stat acolo până ce totul s-a terminat şi zona era împânzită de poliţişti", a povestit martorul.

În luna noiembrie a anului trecut, turiştii unui hotel au stat zeci de minute baricadaţi, după ce indivizi înarmaţi au început să tragă pe plaja din faţa cladirii. A fost vorba de o răfuială între bande rivale de traficanţi de droguri. În schimbul de focuri, doi dintre traficanţi au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Patru cadavre, lângă un hotel din Cancun. Mărturiile turiştilor îngroziţi: "Am auzit împuşcături, ne-am ascuns cu toţii"