Antena Meniu Search
x

Video Patru copii și tatăl lor au murit după ce casa le-a luat foc noaptea târziu, într-un oraş din Pennsylvania. Cel mai mic dintre copilași avea doar o lună de viață

Tragedie într-un oraş din Pennsylvania. Cinci persoane au murit, patru copii şi tatăl lor, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Cel mai mic dintre copilași avea doar o lună de viață.    

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 09:50

Vezi și

Patru copii și tatăl lor au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins casa din Jeannette, la miezul nopţii. În locuinţă se aflau opt persoane, părinţii şi cei şase copii ai lor, când au izbucnit flăcările. 

Din nefericire, pentru tată şi patru dintre copii nu s-a mai putut face nimic. Potrivit CBS News, medicul legist i-a identificat pe cei care au murit ca fiind Tyler King în vârstă de 27 de ani, Kyson (7 ani), Kinzleigh (6 ani), Keagan (3 ani) și Korbyn (1 lună). 

Mama și alți doi copii ai familiei au supraviețuit

Din fericire, mama Miranda şi alţi doi copii ai familiei, Kayden John în vârstă de 10 ani și Kash, de 1 an, au fost salvaţi la timp, datorită unui vecin. Bărbatul i-a văzut pe cei trei pe acoperiş şi, cu ajutorul unui poliţist, a folosit o scară pentru a-i coborî. Flăcările s-au extins rapid şi la locuinţa de lângă, însă nimeni nu a fost rănit. Pompierii s-au luptat cu flăcările pentru mai bine de o oră şi jumătate.

Pe acelaşi subiect

"Casa a fost înghițită complet de flăcări. A fost cumplit, tot ce a mai rămas este coșul de fum", a spus primarul din Jeannette, Curtis J. Antoniak.

Pompierii, dar şi poliția fac cercetări pentru a afla ce a declanșat nenorocirea.

Momentan, nu se ştie de la ce a pornit focul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Patru copii și tatăl lor au murit după ce casa le-a luat foc noaptea târziu, într-un oraş din Pennsylvania. Cel mai mic dintre copilași avea doar o lună de viață