Antena Meniu Search
x

Video Patru tineri înjughiați din senin, într-o sală de fitness din Germania, chiar peste drum de primăria din Duisburg. Atacatorul este în libertate

Atac sângeros într-o sală de fitness din Germania! Patru oameni au fost înjunghiaţi în clădirea din centrul oraşului Duisburg. Au fost internaţi de urgenţă, iar trei dintre ei sunt în stare critică şi ar putea să-şi piardă viaţa. Deocamdată nu se ştie dacă e vorba de un singur agresor sau de doi. Cartierul a fost împânzit de poliţişti, iar localnicilor li se recomandă să-l evite. 

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 09:59

Sursa foto: Profimedia Vezi și

Sala de fitness se află chiar peste drum de primăria din Duisburg, un mare centru industrial din vestul Germaniei. Primele apeluri au ajuns la serviciul de urgenţă puţin după ora 17.30. Patru bărbaţi, cetăţeni germani cu vârste între 20 şi 30 de ani, zăceau în bălţi de sânge, răniţi grav. Peste o sută de poliţişti, inclusiv din unităţile speciale, au fost mobilizaţi rapid la locul atacului, în timp ce din aer survolau două elicoptere. La început, poliţia a anunţat că doi indivizi au atacat, la întâmplare, clienţii sălii, iar apoi au dispărut fără urmă. 

Ludger Kazmierczak, reporter WDR: Strada este închisă şi în prezent, iar poliţia a instalat un comandament special mobil. 

Trei dintre răniți, în stare critică

Clădirea a fost percheziţionată minuţios, însă fără rezultat. Răniţii au fost transportaţi la spital, unde medicii au constatat că trei dintre ei se află în pericol de moarte. După câteva ore, poliţia a precizat că, potrivit primelor date ale anchetei, atacul ar fi fost comis de un singur individ care este, în prezent, căutat. Presa a emis ipoteza că agresorul ar fi acţionat într-o criză de nebunie. Dar anchetatorii susţin că, deocamdată, nu au niciun indiciu asupra motivelor atacului. 

Jonas Tepe, polițist: Dacă există persoane care s-au aflat în sala de fitness şi nu le-au relatat, încă, poliţiştilor ce au văzut acolo, le rugăm să ia legătura cu poliţia şi să ofere aceste informaţii. 

Cu excepţia eventualilor martori, localnicii sunt îndemnaţi să rămână în case până când făptaşul va fi capturat. Tot în centrul oraşului Duisburg, un bărbat de 35 de ani a fost înjunghiat mortal de persoane necunoscute în duminica Paştelui catolic. Nici agresorul de atunci nu a fost identificat şi încă nu este clar dacă există vreo legătură cu atacul de seara trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Patru tineri înjughiați din senin, într-o sală de fitness din Germania, chiar peste drum de primăria din Duisburg. Atacatorul este în libertate