Antena Meniu Search
x

Mister în jurul morții Paulei, tânăra româncă găsită spânzurată în ziua de Paște, în Italia (Video)

Mister total în jurul morții Paulei Raluca Dănilă, tânăra româncă din Italia găsită spânzurată în ziua de Paște. Deși prima ipoteză este sinuciderea, iau în calcul și varianta ca fata de de 20 de ani să fi fost instigată să comită gestul extrem.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.04.2020, 08:11

Paula Raluca Dănilă, o tânără româncă din Italia, a fost găsită spânzurată în ziua de Paște. Fata avea doar 20 de ani
Mister în jurul morții Paulei, tânăra româncă găsită spânzurată în ziua de Paște, în Italia - Chi l’ha visto?
  • Cadavrul fetei a fost deshumat pentru efectuarea autopsiei.
  • Paula Raluca Dănilă a fost găsită spânzurată într-un depozit.

Presa din Peninsulă publică noi informații în cazul morții tinerei românce Paula Raluca Dănilă, după ce cadavrul fetei a fost deshumat pentru efectuarea autopsiei. 

Potrivit publicației La Nazione, medicul legist Marco Di Paolo a executat autopsia marți, 28 aprilie și, potrivit surselor din anchetă, pe trupul tinerei nu au fost identificate alte răni decât cele provocate de actul sinuciderii. Se așteaptă însă și rezultatele probelor toxicologice și biologice.

Până atunci, procurorul Salvatore Vitello de la Procuratura din Siena, care conduce ancheta, audiază mai multe persoane care s-au aflat cu Paula în ultimele sale ore de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paula Raluca, găsită moartă într-un depozit

Reamintim că Paula Raluca Dănilă, o tânără româncă în vârstă de 20 de ani, a fost găsită spânzurată în ziua de Paște, într-un depozit de pe un câmp aflat lângă via Cassia, în localitatea Abbadia San Salvatore, din Toscana, centrul Italiei.

Fata a plecat în acea zi cu prietenii, la un grătar.

Când mama ei a văzut că fiica ei nu se mai întoarce acasă, a cerut ajutorul Poliției, care au descoperit cadavrul fetei câteva ore mai târziu.

Imagini de la locul tragediei, AICI

Mama tinerei este sceptică în privința sinuciderii. Spune că fata ei nu ar fi putut să comită un asemenea gest, nu omora nici măcar o muscă.

Nici anchetatorii nu sunt convinși că Paula s-a sinucis, astfel că 

Anchetatorii spun că este vorba despre o sinucidere, astfel că, la câteva zile după înmormântare, Procuratura a deschis o anchetă pentru "instigare la suicid" cu autori necunoscuți și a dat ordin apoi ca trupul tinerei să fie deshumat, pentru efectuarea autopsiei. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mister în jurul morții Paulei, tânăra româncă găsită spânzurată în ziua de Paște, în Italia (Video)