Antena Meniu Search
x

"După 40 de ani, i s-a făcut în sfârşit dreptate". Pensionarul din Anglia, care şi-a ucis şi îngropat soţia pentru a fi împreună cu amanta, a fost găsit vinovat

Un pensionar de 88 de ani a fost găsit vinovat pentru uciderea soţiei sale la 39 de ani de când femeia a dispărut fără urmă. Fermierul a fost arestat în 2019, după ce rămăşite umane au fost descoperite într-un puţ al fermei unde locuia cu noua parteneră.

de Antonia Roşu

la 16.07.2022, 11:44

Pensionarul din Anglia, care şi-a ucis soţia pentru a fi împreună cu amanta, a fost găsit vinovat
Pensionarul din Anglia, care şi-a ucis soţia pentru a fi împreună cu amanta, a fost găsit vinovat - Profi Media

Pensionarul pe nume David Venables voia ca soţia să dispară pentru a se putea concentra pe aventura sa cu Lorraine Styles, o femeie care o îngrijea pe mama acestuia. Ofițerii criminalistici au fost văzuți cercetând terenurile agricole și noua casă a lui Venables, în luna iulie 2019, după ce a fost făcută descoperirea șocantă.

Fermierul deţinea o pepinieră şi o fermă de porci în Quaking, unde locuia cu Brenda. Oasele femeii au fost descoperite într-o pungă într-un puţ, în timpul unei curăţenii de rutină, ceea ce a dus repede la o anchetă de crimă. După ce David şi-a ucis soţia în 1982, acesta a sunat la poliţie pentru a raporta dispariţia soţiei sale.

Dreptate după patru decenii

Localnicii au spus că dispariția doamnei Venables a fost aprig discutată în sat și chiar s-a speculat la un moment dat că trupul său ar fi putut fi îngropat într-un mormânt de beton sub autostrada M5 din apropiere, atunci când a fost construită. Ucigaşul a susţinut că Brenda dispăruse de acasă înainte ca el să se trezească, a fost văzut căutând alături de poliţişti dealurile din apropierea casei şi a susţinut că soţia sa era depresivă, sugerând că aceasta şi-ar fi putut lua singură viaţa.

În urma înfăţişării de la Curtea Magistratului Worcester din data de 15 iunie, David Venables a fost găsit vinovat pentru uciderea Brendei. „Suntem uşuraţi că după 40 de ani, i s-a făcut în sfârşit dreptate Brendei”, au declarat după proces nepoţii femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "După 40 de ani, i s-a făcut în sfârşit dreptate". Pensionarul din Anglia, care şi-a ucis şi îngropat soţia pentru a fi împreună cu amanta, a fost găsit vinovat