Antena Meniu Search
x

Un tânăr și-a ucis colegul de cameră, încercând să afle dacă un pistol e mai bun ca un cuțit, într-o luptă

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Hillsborough, Florida, și-a împușcat în față colegul de cameră, în timpul unei simulări de luptă. Cei doi încercau să afle cine ar câștiga, dacă unul dintre ei ar avea un pistol în mână și altul un cuțit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.05.2020, 23:18

- Profimedia

Neil Gallagher l-a ucis pe Eric Hansen cu un singur foc de armă, în frunte.

După o investigație amănunțită, biroul procurorului din Hillsborough a găsit dovezi suficiente pentru a-l acuza pe Gallagher de ucidere din culpă și a fost emis un mandat pentru arestarea lui.

Ancheta a stabilit că moartea lui Hansen a avut loc în timpul unei simulări de luptă pe care cei doi bărbați o organizau în casă. Gallagher și Hansen se angajaseră într-o confruntare teoretică despre două persoane - una înarmată cu un pistol, cealaltă cu un cuțit - dacă ar fi să se atace între ele.

În aceste scenarii, Hansen s-a prefăcut că folosește un cuțit imaginar, dar Gallagher un pistol real. Când au început să se atace unul pe celălalt, Gallagher i-a pus pistolul la tâmplă și a tras. Victima a fost împușcată în cap de la mică distanță, neavând nicio șansă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un tânăr și-a ucis colegul de cameră, încercând să afle dacă un pistol e mai bun ca un cuțit, într-o luptă