Antena Meniu Search
x

Planul de a-l scoate din închisoare pe următorul Navalnîi, otrăvit de două ori de Kremlin. Interviu video cu Bill Browder, „inamicul nr.1 al lui Putin”

Este un război al resurselor și, atâta timp cât Putin vinde petrol, poate câștiga. Doar pentru rachetele rusești care au intrat în Ucraina sâmbătă, valoarea a fost de 427 de milioane de dolari, iar petrolul pe care Rusia l-a vândut tocmai în acea zi a făcut mai mult de 427 de milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 12:45

interviu video cu Bill Browder, „inamicul nr.1 al lui Putin”
interviu video cu Bill Browder, „inamicul nr.1 al lui Putin” - Spotmedia

Și astfel Putin poate continua să-și permită războiul atâta timp cât el poate continua să vândă petrol, spune tranșant, în interviul acordat spotmedia.ro, Bill Browder, cel numit cândva inamicul numărul 1 al lui Putin, inițiatorul Legii Magnițki contra corupției.

Pe termen scurt, însă, Bill Browder are un plan pentru a-l extrage din închisoarea din Siberia pe următorul Navalnîi, Vladimir Kara-Murza, otrăvit și el de Kremlin și condamnat la 25 de ani de temniță.

Vezi interviul pe Spotmedia.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Planul de a-l scoate din închisoare pe următorul Navalnîi, otrăvit de două ori de Kremlin. Interviu video cu Bill Browder, „inamicul nr.1 al lui Putin”